Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Jest niekompletna. Gdzie jest kwiat i inne elementy maszyny spawalniczej Proszę przynieść inne komponenty i skontaktować się ze mną w języku arabskim, jeśli to możliwe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Produkt otrzymany.Wygląda ok. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Drogi panie, zamówiłem spawanie pcb i długopis, ale otrzymałem tylko spot spawalniczy. Co mogę teraz zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Produkt otrzymany.Wygląda ok jak zawsze.Jeszcze nie testowany.Dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    SA
    20/08/2021

    Powinieneś zostać ostrzeżony, że są dwa modele. Musisz potwierdzić przy zakupie, który formularz chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Nie powtarzaj mojego błędu... Losowe komponenty sprzedawane jako części kompletnego systemu... Nigdy nie spodziewałem się, że Banggood utrzyma sprzedawców w takim stanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Prišli iba kablówka, bez dosky.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    product came without controller board and it's clearly cheating

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Był świetny dla kilku testowych spoinów, a potem zaczęły iskrzyć z PCB, jeden mały tranzystor się stopił i kilka mosfetów poszło na gorąco i dym. Czytałem jedną recenzję, w której była podobna sprawa, jak ja, nie wiem, czy dostaliśmy złe wiadomości z poniedziałku, czy co. Mały minus, nie zawiera żadnych instrukcji, na przykład, co led kolory oznacza byłoby świetne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Działa dobrze, używając baterii 4S. Podczas korzystania z pierwszego i drugiego poziomu mocy, urządzenie i bateria nie są zbyt gorące, więc można zrobić wiele spawania plam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$344.99
    • US$34.49
    • US$3.99
    • US$13.79
    • US$9.04
    • US$23.09
    • US$9.23
    • US$26.44
    • US$2.29
    • US$9.44
    • US$2.99
    • US$284.49
    • US$344.99
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$160.99
    • US$4.59