Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2020

    Jestem zadowolony z zakupu. Do tego, do czego potrzebuję światła, wystarczy. Chciałbym, żeby był trochę jaśniejszy, ale będę go modyfikował, żeby to zrobić. Wywierciłem już dwie dziury w metalowym PCB, by trzymać mój BRIO i skierować go w dół. Ma 1/4 centymetrowych dziur w śrubie wewnątrz i na zewnątrz pierścienia. Prawie zapomniałem, że pępowina łatwo się uszczypnie. To też naprawię. Ale kupiłbym inny i prawdopodobnie będzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Pasuje do opisu. Moc 12 woltów 2000mA. W lampie znajduje się przedłużacz zasilania. Pudełko jest bardzo miętowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Produkt działa zgodnie z opisem. Bardzo przydatne do poprawy oświetlenia przed telefonem komórkowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Bardzo dobrze, mt piękne! Przybył na czas, mt dziękuję!! 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Ma wiele poziomów intensywności i różne odcienie światła. Teraz potrzebuję statywu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    É ainda melhor do que tinha em mente! Perfeito para a gravação de vlogs e para fazer maquilhagem à noite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Za jakieś 15 dolarów mi się podoba. Jest zbudowany z plastiku, ale wydaje się, że jest przyzwoicie zbudowany. Możesz zmienić jasność i odcień światła dla równowagi bieli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Received missing the tripod

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    Masz z powrotem, że pierścień 11/05/2020 będzie na mnie, ale J Ai ríen otrzymał aż do mtn za co?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Nawet ja otrzymam pakiet trochę późno, ale produkt jest dobry i jest z 3 tryb lekki, elastyczny i dobry materiał Tnx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.50
    • US$31.17
    • US$34.99
    • US$80.84
    • US$18.89
    • US$48.99
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$48.99
    • US$75.06
    • US$49.99
    • US$33.48
    • US$13.85
    • US$92.39
    • US$38.99
    • US$31.19
    • US$33.48
    • US$29.99