Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Maszyna jest w porządku, linie są całkiem ładne, jeden jest trochę „hałaśliwy" z około 4-5 metrów. Jego użyteczność nie została naruszona, może być myląca. Bateria może być większa, ale poza tym, nie widziałem żadnych krytycznych błędów. Zdalne sterowanie to oddzielny bonus, prosty i długi zasięg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Działa bez zarzutu. Wielostopniowa ,bardzo dobra regulacja jasności lasera. Redukcja gwintu mocowania z ⅝ do ¼(aparat fotograficzny). Minus to brak możliwości zablokowania przy włączonym laserze potrzebnym przy wyznaczaniu ukosów. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo dobrze, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Szybka wysyłka, wygląda dobrze 🤓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    To już piąty raz, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    They came quickly. They work great and correct. I always store in bag, beacuse even expensive one will get inside dirt and stop working correctly. I recommended as seller as item too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Całkiem nieźle i nie przegrywa. Testowane na skrzynkach biurowych i separatorach biurek i ładnej jasności Rekomendacja 15 minut do dostawy zielonej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Poziomica dotarła b. szybko. Produkt działa , wszystko OK. Wykonanie w miarę dobre do użytku raczej amatorskiego. Pomiary kątów i linii w granicach tolerancji, ale jest dobrze. Zasięg w/g opisu 10m świeci dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Muito funcional mas um bocado grande em termos de dimensões do aparelho. É por causa disso o íman não funciona em todas as superfícies.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$66.99
    • US$72.99
    • US$69.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$149.99
    • US$56.99
    • US$55.99
    • US$54.99
    • US$58.31
    • US$49.99
    • US$72.99
    • US$56.99
    • US$33.48
    • US$79.99
    • US$64.99
    • US$269.99