Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2018

    лампа в дневные ходовые огни. яркость хорошая, угол раскрытия луча 20° градусов. сильно греется(~60°. проверю ресурс

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Idealne dopasowanie i dostawa była na czas, czekam na kolejny zakup 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    ماشالله وصلني خلال اسبوع والمنتج يبدو جيد بس لسه م جربة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dziękuję wszystkim jest ok!!!!!!!! ale nie podoba mi się sposób, aby zostawić collie na podłodze przed drzwiami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Odebrane w dobrym porządku, dziękuję ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2018

    i thought this bulbs are in pair but i only got one as is check it in discretion later it written there only 1X peice so one request sell it in pair. thankyou

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    ordered jan 17th still nothing said delivery on feb 6th nothing now says feb 7th not happy with ordering from this company way to long maybe I will get parts some day soon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Kupiłem parę takich na światła przeciwmgielne. Jak tylko żarówka jest włączona przez kilka minut zaczyna migać. Teraz muszę kupić nowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$8.23
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$32.54
    • US$20.59
    • US$39.99
    • US$6.92
    • US$16.55
    • US$8.04
    • US$19.99
    • US$19.62
    • US$15.00
    • US$16.09
    • US$4.59
    • US$6.89
    • US$6.89
    • US$8.07