Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(365)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(365)
    • 5 Star(337)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2019

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido, en perfecto estado y bien embalado, el material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przybył i zaspokoić to, co chciałem, wygoda pracy z panelem słonecznym, pozwala łatwe położenie bez problemów połączeń elektrycznych, wygodne i działa doskonale. Teraz musisz czekać tylko na święta Bożego Narodzenia. Ładny produkt

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2019

    nice led lights for mood lighting. not too bright, nice and mody seem to be good quality and come with a really small solar panel, I was surprised. works well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Wow, mały rozmiar, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Istnieje około 9 trybów błyskawicy, to trwa prawie dwa dni bez słońca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Świetnie, kupiłem 4 jednostki wszystkie przybyły w idealnym stanie (chociaż trwało 3 miesiące do przyjazdu) Zainstalowałem je i pracowały w dotyku. Dobre oświetlenie, które jest bardzo dobre do dekoracji na zewnątrz, gdzie jest światło pośrednie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Very nice outdoor decoration for the Christmas holidays, solar charging and various light modes and also a dimmer sensor. There is simply nothing to complain about, I am satisfied, I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Bardzo dobry artykuł, Polecam go w 100% super szybka dostawa, dziękuję!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Very good and fancy lights. Already used in the garden without any problem at all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    quick Delivery, good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$24.62
    • US$13.38
    • US$17.15
    • US$28.86
    • US$27.71
    • US$21.88
    • US$10.99
    • US$13.50
    • US$42.95
    • US$29.69
    • US$11.04
    • US$11.99
    • US$10.50
    • US$22.88
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$18.47