Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Na szczęście, ostatnio przyzwyczaili się do tych małych rzeczy w pudełku, aby umieścić cienką gąbkę lub blister pod pokrywką pudełka, Nie przesuwają się z jednego przedziału do drugiego i nie muszą układać się jak Kopciuszek. W tym przypadku jeden z rozdzielaczy został wypuszczony, ale na szczęście nie były one tak małe, że mogły się mieszać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Świetny zestaw, aby upewnić się, że masz wszystkie mniejsze nakrętki, śruby i podkładki do ręki. Najmniejsze pralki i nakrętki są pakowane pojedynczo, co jest naprawdę przydatne i świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dobrej jakości nakrętki i śruby Allena. Dostępny jest z kluczem Allen dla różnych typów śrub. Bardzo dobrze spakowany. Naklejka informacyjna pomaga zidentyfikować rodzaj śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Doskonała jakość zestawu śrub i podkładek o rozmiarach M2 M3 i M4. Używam ich w różnych projektach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    I used to have a close shop where I can get assort of bolts and nuts from. They sell it for quite an expensive price. Unfortunately, after they moved, I’m lucky to order these for good prise though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka dostawa. Dobra partia śrub, nakrętek i podkładek. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Sam produkt jest w porządku, ale skrzynka jest naruszona z powodu słabej ochrony przesyłki. Na szczęście nie zginęły śrubki, dzięki plastikowemu opakowaniu, ale będę musiał znaleźć nowe, wielosłonowe pudełko, co jest bolesne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Świetny produkt, dokładnie to o co prosiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dostarczone w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$51.44
    • US$35.79
    • US$210.16
    • US$16.16
    • US$32.33
    • US$12.33
    • US$5.28
    • US$24.53
    • US$169.99
    • US$48.19
    • US$81.59
    • US$87.81
    • US$16.16
    • US$30.02
    • US$8.07
    • US$172.79
    • US$5.74