Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.75 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nice colors!

    2017-11-24 16:52:43

    Delivered in time. Colors are great and stay on for at least 2 weeks. Satisfied customer.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Color 035

    2017-10-09 09:49:35

    I actually never used Gel polish before so this was just a 'try out ', since i always had troubles with normal nail polish: I bought the Colour 035. It's a nice red/brown tone with glitter that also appears slightly salmon coloured in different lightning. The application for me was a bit tricky, since the consistence is a bit thicker. I like it so far!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Gel polish

    2016-11-04 08:08:53

    Good quality.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    white 043 and lillac 037

    2015-10-08 18:48:26

    The white is nice and rich great to do french manicure with and the 037 is bit darker, great autumn cool colour.thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Gel Nagellack für Künstliche Nägel ausprobiert

    2015-07-31 14:26:36

    Ich war neugierig und wollte mal ein Gel ausprobieren aus einer Nagellackflasche. Qualität ist voll ok, nur man muss lernen damit um zu gehen.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Gel Nagellack für Künstliche Nägel ausprobiert

    2015-07-31 14:26:02

    Ich war neugierig und wollte mal ein Gel ausprobieren aus einer Nagellackflasche. Qualität ist voll ok, nur man muss lernen damit um zu gehen.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Super! A recommander... Conforme à l'image

    2015-07-16 15:47:46

    J'aime beaucoup la couleur... Bonne affaire... Correspond bien à l'image

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good product

    2015-04-24 20:09:20

    I like this polish, all the polish I have tried so far from bangood have been excellent quality and all have very rich colors.

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>