Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Przybywam w doskonałym stanie, już próbowałem i wszystko bardzo dobrze, to jest bardzo piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Naprawdę dobrze zrobiony, dobrze zapakowany i gra dobrze. Książeczka do umieszczania palców i piosenek to też miły akcent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Yana
    UA
    26/01/2021

    Idealne dla beginners!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Ocarina działa doskonale, ma nawet podręcznik, jak grać nuty, a nawet kilka piosenek. Dałem 3 gwiazdki, bo brakuje jej ręki. Więc to nie może tego postawić na stanowisku.. Wybrałem właśnie tę Ocarinę ze względu na stanowisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2017

    étant un grand FAN de la série ZELDA je ne pouvais pas passer a coté de ce bijoux . très belle finition sonne très bien vraiment pas cher pour la qualité je recommande fortement !!!! et merci banggood pour cette merveille !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2016

    The overall Quality is good, but the triangle what makes the ocarina special, is just poorly printed on not burned into, maybe its just mine but that should not be. I just put my fingers a few times over it when holding and it rubbed away.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2016

    Nice instrument and it plays good enough. Lower tones are good, higher tones need to be pumped out a little. The ceramic is well made, though my enamel is darker than the one in the photos, look at my uploaded picture for comparisation. A must have for Zelda fans!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Producto llego y en perfecto estado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2016

    For its price is a great deal. I love the design. It's my first ocarina so my sound is not good but it's easy to learn. Comes with some music sheets to practice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 357
    • Ft4 022
    • Ft1 927
    • Ft8 880
    • Ft3 731
    • Ft9 656
    • Ft8 110
    • Ft6 564
    • Ft3 861
    • Ft4 634
    • Ft4 012
    • Ft3 342
    • Ft3 342
    • Ft6 922
    • Ft21 637
    • Ft4 246
    • Ft5 019
    • Ft5 407