Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(47)
    • 5 Gwiazda(43)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2022

    Dobra cena, praca, testowane. Oto mój film o tym miejscu z testami: https://www.youtube.com/watch?v=FvkbZvNNi2o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2022

    Chociaż zajęło to ponad dwa miesiące, aby go otrzymać, myślę, że jest świetny. Nie jest tanio wykonany na pewno. czuje się prawdziwy, i nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, jak to będzie działać, i dbać po zainstalowaniu go później dzisiaj. Dzięki jeszcze raz Banggood, w końcu dostałem go za darmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2023

    bardzo dobrze wykonane. Czuć jakość materiału. sprawdzimy w praktyce po zamontowaniu. Dobrze zabezpieczona szybka przesyłka. Zaraz zamontuje i dam znać z działania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2022

    przybył w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2022

    5 ☆☆☆☆☆ bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    To działa, to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Jak tylko dotarłem produktu zainstalować go, to było bardzo proste i daje lekki wygląd oryginału, aby usunąć ten, który przynosi z fabryki i umieścić to. Na razie działa dobrze i szybko ładuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Bardzo się z tego cieszę. QC działa zgodnie z oczekiwaniami. Jest przełącznik dotykowy, aby go wyłączyć. Będzie on domyślnie włączony. Nie spodziewałem się, że tylne światło będzie tak jasne, ale chyba łatwiej jest zauważyć w ciemności. Czerwony przewód jest wyposażony w bezpiecznik 10A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2023

    Dziękuję bardzo, bardzo dobrze! Ÿ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Super produkt, recomand (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$14.29
    • US$28.86
    • US$15.99
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$32.33
    • US$32.33
    • US$36.99
    • US$33.67
    • US$40.41
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$21.99
    • US$16.62
    • US$25.40
    • US$15.99