Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2018

    Haaknaalden zien er goed en stevig uit en netjes verpakt ! Deze haaknaalden zijn voorzien van soft grip handvatten veel comfor dus tijdens het haken Zeker een aanrader

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2017

    These are "comfort" style handles made of silicone or some similar plastic material. They are labeled on the grip, but the labels can be difficult to read on the lighter colored handles in low lighting. The hooks themselves are aluminum with no obvious burrs or casting seams and are well polished.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Piękne, dobre materiały i dokładnie jak w fotografii. Długi czas dostawy, ale biorąc pod uwagę okres, myślę, że jest to zrozumiałe. Otrzymany dobrze zapakowany i w doskonałym stanie. Zakup, który polecam dla tych, którzy kochają szydełkować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Excellent hooks. Very similar to branded hooks I use that are 10x price. The only difference is the polished finish of the shaft in these hooks, others are anodised aluminium. Would buy again!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2017

    Bought this set for my girlfriend and she's totally happy with them. They are almost exactly the same as the ones she buys in stores here, but here they cost 10x as much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2017

    My wife loves the way the needles fit in her hand! Now she never puts them down and has started making Xmas Gifts already!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Bardzo dobrze przybył doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    Excelente!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    ya los esperaba con ansias!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2016

    thease neelds are verry nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 281
    • Ft2 921
    • Ft3 648
    • Ft4 169
    • Ft4 011
    • Ft2 551
    • Ft2 551
    • Ft5 639
    • Ft3 322
    • Ft4 517
    • Ft2 706
    • Ft6 002
    • Ft5 108
    • Ft5 471
    • Ft2 917
    • Ft1 941
    • Ft2 187
    • Ft1 887