Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Teraz czekam na maszynę, nie dawaj żadnych informacji zwrotnych na temat produktu. Po prostu dobrze przyjęty 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wygląda źle, ale jest lepiej, niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Za tą cenę, jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Hamar megjött, nagyon jó ára van!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Otrzymane w formie publikacji idealnie pasuje do wskazówki yihua 907a

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Naprawdę dobra jakość warta swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Aceste capete pentru statia de lipit se potrivesc ci varianta gordak 936A, sunt foarte utile, deoarece poti alege din o gama mai mare de varfuri pe care le poti utiliza la lipirea diferitelor componente atat smd cat si tht. Eu leam achizitionat deoarece dupa un an de utilizare a statieii de lipit, capul ei se micsorase, din cauza curatarii lui si nu mai conducea bine caldura. Am utilizat si 3 dintre cele 10 capete, unul dintre el utilizat mai mult a inceput sa se roada, dar nu pot zice ca sunt slabe, deoarece l-am utilizat cateva ore. Eu estimez ca cel putin un an nu o sa mai am nevoie de alte capete. In concluzie un produs bun la un pret rezonabil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Wysyłka w porządku we właściwym czasie. Przy dostawie kuriera zauważyłem dziurę na kopercie, brakuje 3 wskazówek... Myślę, że przyczyną złamania koperty jest złe postępowanie z transportem i wiele kilometrów, z którymi się spotkał. Ale mała wątpliwość przychodzi do mnie patrząc na dziurę, która została stworzona lub nie przypadkowo przez kogoś z personelu ekspedycyjnego.Z zdjęcia widać dobrze!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Recommended for electronics lab workshop for Soldering at good rate of quality speed and tool according to need... unchecked with soldering iron but I think good quality and shiny so may work great!! Recommended for good soldering job... next I shall try another I found on BG... this comes with sleeve that one without sleeve but more bits... so recommended seller and product...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Gesucht und bei Banggood gefunden Wanted and found at Banggood Jeder Hobby-Bastler sollte diesen Artikel in seiner Werkstatt haben Every hobby-hobbyist should have this item in his workshop Die angebotenen Artikel sind von hoher Qualität und sind preiswert The items offered are of high quality and are reasonably priced

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,570
    • Ft2,650
    • Ft10,716
    • Ft2,206
    • Ft2,974
    • Ft2,081
    • Ft2,081
    • Ft1,783
    • Ft2,081
    • Ft4,499
    • Ft11,907
    • Ft2,885
    • Ft20,244
    • Ft1,170
    • Ft1,864
    • Ft5,952
    • Ft1,262
    • Ft16,236