Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(181)
    • 5 Gwiazda(153)
    • 4 Gwiazda(17)
    • 3 Gwiazda(8)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Działa dobrze, mam nadzieję, że plastikowa podstawa przetrwa. Śruba głębokość ustawiania jest trochę ciasna, szukam rozwiązania szybkiego uwalniania. Ale za tę cenę jest świetna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Świetne narzędzie w tej cenie. Jest przeznaczony do małych i pracowitych prac. Dzięki przezroczystej podeszwie praca może być wykonana znacznie dokładniej. Średnica kolektora 6,35 mm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2023

    Maszyna wygląda dobrze i działa dobrze, brakuje, aby spróbować lepiej, ale czekam na części. Przybył szybko, ale bez odpowiedniej ochrony i z pudełkiem przez całą drogę, ale nie sądzę, że czegoś brakuje, jak pokazuję na zdjęciach. Polecam dealera, ale z większą ochroną na sprzęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2023

    Przedmiot został dostarczony w pudełku, które zostało otwarte!Nie spotkałem się z tym jeszcze.Pudełko rozpadło się po rozpakowaniu produktu.Mam nadzieję, że akcesoria są kompletne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Towary dotarły bardzo szybko. Towary zostały częściowo uszkodzone. Kabel zasilający miał uszkodzone gniazdo 220 V. Musiałem wyciąć oryginał i zastąpić go innym. Załączam zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Trymer wydaje się mieć bardzo dobrą jakość. Paczka była okropna. Wszystko zostało wrzucone do pudełka z węglem bez zabezpieczenia wewnątrz. Grzmot paczkowy. W każdym razie nic nie zostało złamane. Kupuję go na umowie za 33,18euro I zawiera wszystko, co jest napisane na opisie, poza podręcznikiem. Ponadto zawiera 2 węglowe pędzelki. Po wszystkim jestem bardzo zadowolony z produktu Łączę to z https://www.banggood.com/15pcs-14-Inch-Shank-Router-Bit-Woodworking-Milling-Cutter-p-1540842.html?cur_warehouse=CZ&ID=41435. Jeszcze raz dzięki za ładny produkt W bardzo dobrej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    6-2022

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    super za taką kasę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Došlo v pořádku, funguje. Chybí pouze manuál.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$79.68
    • US$48.99
    • US$59.79
    • US$110.24
    • US$34.64
    • US$42.99
    • US$93.99
    • US$19.59