Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2018

    GOOD PRODUCT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2022

    Świetna zewnętrzna niezależna bateria do małych urządzeń. Radio (ponad 30 stacji radiowych FM) i Bluetooth również działają świetnie. (może być podłączony do innych urządzeń, dzięki czemu można go używać jako głośnika). Świetne życie 🔋!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dostawa 46 dni kalendarzowych do Bułgarii w UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Jest to ładne kompaktowe urządzenie, idealnie nadaje się do wzięcia na wszystkie wycieczki kempingowe. Jest bardzo dobrze wykonany, lekki i kompaktowy. Gotowe do zasilania energii i radia, wszystko to dzięki wykorzystaniu mocy słońca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2018

    Nonostante la leggerezze dia l'idea di un oggetto giocattolo, in realtà tutto il kit funziona molto bene. L'accumulatore tutto in plastica leggerina, si ricarica abbastanza velocemente grazie al pannello solare robusto e di buona finitura. Il suono della radio non è ovviamente hifi, ma è pari a quello di una radiolina portatile. Corretta la lettura della chiavetta usb contenente i file mp3. Anche le lampadine sono di plastica, ma la luminosità emanata è più che buona. nessun problema nella ricarica del cellulare. Insomma, se si utilizza anche uno dei tanti buoni sconto messi a disposizione da bangood, con poco più di 50 euro si porta a casa un oggetto che risulterà sicuramente utile e non solo nelle situazioni di emergenza. Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Dobry produkt do tysiąca zastosowań, kemping, kemping, wakacje na łodzi itp. Ładny panel, bez diody, podstawa jest wyposażona w baterie i jest również radio, którego nie widziałem. W cenie z rabatem dobra oferta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Chegou dentro do tempo previsto até antes mas ficou retido na alfandega e tive de pagar o desalfadegamento mais iva o que deu quase metade do valor que paguei pelo produto uma coisa de 67€ que ficou em 100€ mas mesmo assim recomendo pois é um produto muito bom e muito util aconcelho para todos.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2022

    Bardzo dobry produkt Zainstalowałem go w mojej szopie i działa świetnie. Przetestowałem ładunek na głównych panelach i fotowoltaicznych i wszystko poszło bardzo dobrze. Stacja FM działa dobrze, mój telefon jest dobrze naładowany. Poza tym skorzystałem z okazji, aby przetestować oba, słuchając muzyki na moim telefonie w tym samym czasie ;-) Dźwięk nie jest taki zły jak na cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Jest to druga stacja słoneczna, który kupiłem, jestem całkowicie zadowolony z jej używania, tak wiele przydatnych funkcji w jednej stacji! Słucham radia (lub MP3) w ciągu dnia, podczas gdy stacja ładuje się, dając mi pełne oświetlenie i ładowanie smartphone w godzinach wieczornych .. A wszystko to niezależnie od dostawcy energii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Świetny produkt i działa świetnie z 1865 samsung lub LG baterii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.69
    • US$52.38
    • US$14.55
    • US$6.29
    • US$11.54
    • US$127.04
    • US$199.99
    • US$11.66
    • US$35.64
    • US$4.13
    • US$9.99
    • US$21.88
    • US$19.99
    • US$23.88
    • US$36.54
    • US$13.19
    • US$18.99
    • US$26.99