Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3967)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3967)
    • 5 Star(3803)
    • 4 Star(135)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Jakość budowy nie jest tym, czego oczekiwałem, chociaż dla ceny i ilości produktów wydaje mi się bardzo odpowiednią opcją. Przybył do Meksyku przez tę fetę po około 20 dniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Jest tutaj, w porządku. Nic dodatkowego, gładki zacisk na rzep, to nie potrwa długo na krawędzi karbozy (po pewnym czasie został gładko przycięty).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Tak długo, jak czekanie, paski do liposu w końcu dotarły. Paski to syntetyczny belcro, ale trzymają się bardzo mocno, to zajęło mi zdjęcie obu stron.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Długość całkowita wynosi 26 cm, a strona lepka – 8 cm. Zbyt duża lepka strona skutecznie skraca długość paska, moim zdaniem. Niemniej jednak to uczciwa umowa, biorąc pod uwagę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wydaje się, że nic, ale nie ma pewności co do trwałości. WSZYSTKIE Tworzywo sztuczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Doskonały materiał, chociaż chciałbym, aby był wykonany z tkaniny lub rogu, ale nadal próbowałem i działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przesyłka przyszła naprawdę szybko. Zapięcia na rzep do baterii na dronie wyglądają dobrze. Mocno trzymają baterię. Wykonane z tworzywa sztucznego. Są bardzo lekkie. Wyglądają estetycznie. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Świetne pasy budżetowe. Nie najlepsza jakość, ale za odpowiednią cenę. Pętla to ciepło, nie zszyte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Po prostu prefekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo dobra jakość i w pełni zadowolona z tego produktu.Dzięki ganggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$33.99
    • US$11.54
    • US$6.92
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$18.47
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$135.99
    • US$10.29