Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(266)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(266)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Bardzo słodkie i łatwe do połączenia. Wygląda na to, że ma przyciemnione światło, ale z ulicy w oddali widać bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt tej samej specyfikacji i jakości. Jest wspaniała. Wdzięczny za ten dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Przybył w idealnym stanie. Nadal go testuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Istnieją dwa różne tryby. Nieustannie włączony lub migający. Nie oczekuj, że tmamen oświetli środowisko, ale może być użyty do otwarcia go i stworzenia dobrej ambii dla drzewa ogrodowego lub balkonu. Wnętrze wosku lampionu jest również możliwe, aby zapewnić inne zastosowanie. Produkt jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Za cenę spełnia swoją funkcję, chociaż polecam kupić tak, że otrzymujesz go prawidłowo z artykułu do artykułu, ponieważ jeśli kupujesz kilka rzeczy w tym samym czasie, Wtedy możesz mieć problemy w hiszpańskich służbach celnych i nie otrzymujesz ich lub musisz zapłacić opłaty eksporter oczywiście. Już przechodzę z lampą ścienną, i od tego czasu kupuję tylko małe rzeczy, oddzielnie, i które nie są podatne na pobyt w Cła, ponieważ są to produkty, które płacą taryfy... Komórki, tablety i takie rzeczy zapominają, że będziesz musiał zapłacić cła... Ten produkt jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    I recommend 😊Beautiful lights, two lighting modes, steady and flashing Fast delivery 😊 Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    So far I can't find any complaints about this product. It's been in use for over a month know, being wind up in a tree. It is actually a lot brighter than I expected and shines for up to 9h after a sunny day. It doesn't look nearly as good on photo, keep that in mind. Oh and the hole cable seems to be 100% waterproof.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    Only one flash mode... not as shown in demo pic. Quality is good.. small micro LED bulbs, easy to handle. solar charger working well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Produkt bardzo dobry dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 071
    • Ft6 287
    • Ft4 411
    • Ft2 463
    • Ft2 910
    • Ft5 458
    • Ft8 371
    • Ft2 494
    • Ft4 272
    • Ft4 367
    • Ft3 273
    • Ft2 652
    • Ft7 249
    • Ft2 545
    • Ft1 454
    • Ft8 926
    • Ft4 367
    • Ft6 268