Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(180)
    • 5 Gwiazda(156)
    • 4 Gwiazda(12)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • AdiVIP5
    RO
    02/07/2022

    Otrzymałem go po 5 dniach od CZ w dobrych warunkach. System działa z maksymalną mocą około 7 W . (Pełne słońce, 17 czerwca 14:00 1 zdjęcie: ładunek kwasowo-ołowiowy). Przy wymiarze panelu spodziewałem się mniej niż 20 W . (0.1 Rozmiar x 1000 W X 20% = 20 W). Napięcie obwodu otwartego wynosi 18,1 V (2 zdjęcie), a prąd zwarcia 0,54 A (3 zdjęcie), temperatura wynosi około 50 stopni C (czwarty obraz). Zmierzono charakterystykę prądu napięciowego i elektrycznego (przy stałym obciążeniu prądem - 5. obraz), a pomiar przy 0,5 A jest widoczny na 6. obrazie. Zużycie prądu sterownika (z baterii lub panelu słonecznego wynosi 12 mA). Sterownik odłącza baterię od panelu o około 14.4V i podłącza na około 13,5V, nie zauważyłem pracy PWM. Dla małych paneli słonecznych (takich jak ten) jest dobrym wyborem, dla większej mocy słonecznej sterownik MPPT byłby bardziej wydajny. Ogólnie uważam to za dobry interes (Kupiłem go za około 30 USD); należy pamiętać, że moc paneli słonecznych jest mniejsza niż 10 W.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Totalna bzdura, nie ma szans na zainstalowanie regulatora z linkami dołączonymi do opakowania. Nie ma mowy, że jest to panel 50w, maksymalnie 25w. Musisz przeciąć przewody i dodać dodatkowe przewody, aby móc zainstalować regulator. Próbowałem tego samego regulatora wcześniej i to działa dobrze, ale nie chcesz grać w Dr Gadget na zupełnie nowym produkcie. Pozdrawiam serdecznie Eryk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Porządek dotarł niekompletny. Brak sterownika w pakiecie. Reklamowany jako ładowarka do baterii słonecznych, ale nie można ładować bez kontrolera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2022

    Dobry produkt, dobra praca. Dobra jakość panelu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2023

    Zamówione na 17 czerwca przybył 19 czerwca bardzo szybka dostawa od zamówienia. Przyszedł dobrze zapakowany i wszystkie części zamknięte. Dzisiaj przetestowałem napięcie wyjściowe zwarcia panelu, który był na zewnątrz w pochmurny dzień i uzyskał prawie 18 woltów. Jednak aby zainstalować tam, gdzie chcę, nie jestem pewien, czy jest w 100% wodoodporny, a panel jest bardzo lekki, co jest dobrą rzeczą, zaprojektowaną do trzymania na gładkiej płaskiej powierzchni z dostarczonymi przyssawkami, więc będzie za szkłem w szopie i wykorzystywane do utrzymywania wnuków zabawki elektryczne naładowane. do tej pory jestem bardziej niż pod wrażeniem tej małej instalacji słonecznej, szczególnie biorąc pod uwagę to, co zapłaciłem za to pierwotnie w ofercie za 9,31 GBP i otrzymałem zniżkę za rejestrację, która obniżyła cenę do 6,22 GBP absolutnie genialny, zobacz zdjęcia dla opakowań i części składowych oraz wyjście napięcia na zwarcie. Będę aktualizować tę recenzję, gdy wszystko jest gotowe i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    Czy jesteś pewien, że panel 100 watów to, co dostarczasz? Wątpię, że to nie jest 100 watów,, to jest za małe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2023

    To tylko kolejny panel, który zamówiłem. Jakość jest wysoka jak zwykle i działa prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2023

    Dotarliście tu wcześniej niż się spodziewaliście. Pasuje do opisu. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2022

    Zamówiony panel słoneczny o mocy 100W, 12-woltowa ładowarka akumulatorów, kontroler LCD 10-100A do pojazdu dostawczego przyczepy kempingowej - 60A otrzymane w uzgodnionym czasie w idealnym porządku. Panel słoneczny działa dobrze i polecam go ze względu na łatwą instalację i użytkowanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.69
    • US$11.69
    • US$27.59
    • US$26.99
    • US$22.99
    • US$20.69
    • US$11.49
    • US$11.69
    • US$41.57
    • US$47.99