Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2019

    bonne qualité de chauffe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    ☺ Po raz pierwszy ładowanie i ogrzewanie kleju przez 3-4 minuty, smarować przez 5 minut. Potem z gwarancją i praca. 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Skuteczny Meget

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo wygodne i stylowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Działa dobrze. Dobry produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Wygląda dobrze, ale dwie rozbieżności od razu wyróżniają się po przybyciu. Po pierwsze, posiada on wtyczkę USA, a nie UE, udokumentowaną i pokazaną na obrazkach pozycji. Po drugie, na kartonie jest napisane, że potrzeba 7 - 7,5 mm patyków. Najwyraźniej nie jest to katastrofalne, ale wybrałem to częściowo z preferencji, aby uniknąć kolejnego irytującego niedopasowania wtyczki i ćwiczenia wymiany. Oby operacja była bardziej wiarygodna niż opis.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • BobVIP3
    US
    30/06/2020

    Pistolet jest bardzo ładny, dobrze się czuje w dłoni. Opakowania dostały łomot, ale jednostka się grzeje, więc zakładam, że zadziała, gdy kleiki przybędą. To zamówienie było podczas bałaganu covid-19, więc zajęło kilka miesięcy, żeby się tu dostać. Ale nie wina nadawcy. Widziałem, kiedy go wysłano. W każdym razie, broń jest dobrze w dłoni. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    It has arrived and is working as advertised (oddly enough there was a note on the cardboard packaging that is was for 7-7.5mm glue sticks, but as it turns out after i disassembled it and checked it's not true, it is as advertised 11mm). the inside is quite tidy but it had some silicone residue from assembly inside where the glue stick goes, i removed that before first use. the neat feature to turn it off is quite useful and there is an red LED indicating that it is running.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Good glue gun, quick enough to heat. Claims to be "No glue leakage..." well it does drip like a normal hot glue gun so I'm not sure I agree with no leaks but still it's quite ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 910
    • Ft10 591
    • Ft3 010
    • Ft9 824
    • Ft4 537
    • Ft3 400
    • Ft3 400
    • Ft6 807
    • Ft8 514
    • Ft6 810
    • Ft9 077
    • Ft5 238
    • Ft5 566
    • Ft10 807
    • Ft9 791
    • Ft14 754
    • Ft22 600
    • Ft2 267