Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1477)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1477)
    • 5 Gwiazda(1437)
    • 4 Gwiazda(35)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2019

    good i recommend this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Paczka przyszła podwójnie zapakowana i wcześniej niż się spodziewaliśmy. Jeszcze nie używane, ale jakość wygląda na standardową dla elektryków. Była bardzo dobrze wyceniana.. Zakupił dwa kolejne zestawy po 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dobrej jakości konektory i jedyne, co mogę o nich powiedzieć, to to, że czerwony termometr jest trochę mniejszy niż czarny, a ty musisz bardziej naciskać, żeby go dopasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Szybka dostawa, dobrze zapakowana, wyglądająca raczej jakość, wchodzi w siebie z wysiłkiem, ciasno, jedyne czego nie zgłosił to 1 czarny psychiatra, ale to drobiazg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Otrzymany, pasuje do opisu, dostarczany z czarno-czerwoną osłoną termokurczliwą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Jest nienaruszony, szybka dostawa i dobry produkt. Dziękuję banggood, bardzo dziękuję. Teraz mogę cieszyć się moim hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Już to zamawiałam. Prosty i łatwy w użyciu i lutowanie. Otrzymano wszystkie zamówione przedmioty. Jak dotąd bardzo zadowolony z doświadczenia Banggood. Świetnie nadaje się do wytwarzania równoległych adapterów. Jeszcze nie próbowałem zrobić adaptera seryjnego przy użyciu tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Paczka przybyła na czas (12 dni), chociaż myślę, że nadal średnio z Chin do Niemiec. Dotarła kompletna i w dobrym stanie. Dopasowanie między żeńskimi i męskimi częściami jest dość ciasne, trudno je oddzielić. Może to się poprawi z użyciem. Metalowe styki wyglądają na lśniące i będziemy platerowane, nie spodziewam się żadnych problemów z lutowaniem. Wreszcie, rurki termokurczliwe są trochę za krótkie jak na mój gust, ale wystarczająco, aby wykonać zadanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wszystko jest w porządku, dziękuję Bengoud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Quality products, fast transport to the door, thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$25.40
    • US$6.03
    • US$6.85
    • US$5.74
    • US$5.90
    • US$10.38
    • US$18.39
    • US$7.34
    • US$4.95
    • US$8.04
    • US$10.99
    • US$9.44
    • US$33.34
    • US$10.38
    • US$3.59
    • US$8.07