Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(201)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    To coś jest tak niesamowite, że jestem uzależniony od tego dryfowania! Pozwalam każdemu z nich korzystać, jak tylko ktoś chce. Bardzo dobrze dryfuje na każdej powierzchni, wysyłka mniej niż 2 tygodnie. najlepsza wartość!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Mały wyścigowiec jest dużo zabawy i jest bardzo polecany za niską cenę. Właściwie to tylko 2 dni czasu wysyłki. Paczka pochodzi z regionu Berlina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    gekauft mit den banggood-noten, daher leider nicht die farbe auswählen können. keine propotionale lenk- und gas-steuerung. ganz witzig und optisch schön verarbeitet. preis könnt niedriger sein.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Co za niesamowity, mały samochodzik! Mam dużo droższe zabawki K969 drift samochód i to jest tak samo zabawne! Chociaż nie ma proporcjonalnej przepustnicy ani kierownicy, naprawdę nie jest potrzebny, aby się dobrze bawić. Naprawdę dobrze dryfuje i jest bardzo fajny z klasycznym designem i zawsze włączonym światłem. Myślę, że będę trzymać to na moim biurku wygląda tak dobrze! Przyszedł naprawdę dobrze zapakowany i dotarł w niecały tydzień wysyłki z Europy do Irlandii. Jestem zdumiony, że można dostać tyle samochodu za tak mało. Żywotność baterii jest świetna, zdalne sterowanie jest bardzo elastyczne, naprawdę nie mogę znaleźć nic złego w nim. to super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobra jakość za te pieniądze, teraz ładuj i dryfuj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Uważam, że szkoda, że koło zapasowe koła niestety był wadliwy produkt człowiek nie mógł umieścić tylko na tej oponie, ale w przeciwnym razie bardzo fajne trzeba najpierw, ale nauczyć się prowadzić samochód, ale po krótkim czasie masz spin się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Bardzo ładny samochód Drift w skali 1/24 dla młodszych fanów RC wśród nas. Przepiórka tego samochodu jest całkiem dobra, biorąc pod uwagę, że to tylko zabawka. Ale zawartość małego pakietu nie jest zła dla zabawki. Mój synek jest bardzo zadowolony z tego samochodu i będziemy się z nim świetnie bawić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bajeczne rc subaru, świetna zabawa i wspaniałe drifting. Wspaniała cena i świetna dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    NL
    18/05/2022

    Za tę cenę to niesamowita oferta. Jeździ naprawdę dobrze i jest wystarczająco szybki, żeby dryfować. To również dobrze wyglądający samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Nieproporcjonalne sterowanie i przepustnica Wygląda ładnie i dryfuje tak, jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$105.99
    • US$104.49
    • US$55.99
    • US$159.99
    • US$192.04
    • US$85.99
    • US$67.99