Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Ten samochód jest świetny i zdecydowanie powinien być ulepszony o nową elektronikę, aby było proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Praca ciała jest niesamowita. Świetna cena za pieniądze, 👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Zaskakująco dobrze spakowane. Skrzynka jest zarażona.... Szybko dotarł do Kentucky USA... Jest wyposażony w twarde plastikowe opony. Zapasowy zestaw gumowych opon, i rożki drogowe są w pudełku.... 100% zabawki. Brak proporcjonalnego sterowania, ani przepustnicy. Niezły samochód jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    I didn expected it to be so good. the Steering and throttle are not proportional. it is very fast and pretty fast delivery! the car goes about 15-20 kmph, and it is a amazing drift car for beginners

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Łał! Świetny sprzedawca i wielki BangGood, bardzo dobra obsługa i dostawa była szybka. Samochód jest świetny, nie dla profesjonalistów, ale jako zawodowy włóczęga w prawdziwym życiu, i jako profesjonalny włóczęga z samochodami RC- naprawdę lubię ten samochód dryfujący. Jest & z wielkimi kołami dryfującymi do kół zapasowych dla większej przyczepności i kontroli, 6 stożków do oznaczania obszaru dryfowania, RC jest świetny jak profesjonaliści. Ogólnie podoba mi się ten samochód i podoba mi się. Dziękuję bardzo dobrze sprzedający, i świetną stroną jest BANGGOOOD. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Stosunkowo szybka wysyłka,samochód działa doskonale, bardzo zadowolony z tego zakupu 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ten mały samochód jest taki zabawny! Nie ma proporcjonalnej przepustnicy ani kierownicy, ale to nie ma znaczenia. Tylko upewnij się, że masz dużo miejsca z podłogi z drewna twardego, gładkiego betonu lub naprawdę gładkiego asfaltu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Jest bardzo dobry. To produkt, który zamówiłem. Moje oczekiwania były małe, ale przekroczyły maksimum

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dziękuję!!!! KOCHAM MOJE DREWNIANE 😍😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Niezwykła zabawa, i bardzo dobra jakość jak na swoją cenę. Do wnętrza idealnego domu. I to również z DRIFT i GRIP koła!! Oczywiście, nie jest to bardzo precyzyjne auto w prostych liniach i tak dalej, ale dla trochę zabawy w zapas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30,586
    • Ft25,740
    • Ft45,729
    • Ft4,237
    • Ft2,502
    • Ft46,940
    • Ft41,186
    • Ft27,557
    • Ft33,311
    • Ft13,735