Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(79)
    • 5 Gwiazda(74)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2022

    Doskonałe narzędzie do sprawdzania ogniw napięcia akumulatora, zapewnia szczegółowe wyniki dotyczące rodzaju baterii, całkowitej pojemności i napięcia każdej komórki. musi mieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2023

    Wydaje się działać zgodnie z oczekiwaniami. Należy pamiętać, że nie ma funkcji równoważenia komórek. Akceptowalny czas dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2023

    Doskonały miernik napięcia. Działa zgodnie z oczekiwaniami i daje konsekwentnie dokładne odczyty. Porównałem wyniki napięcia baterii z moim wysokiej klasy multimetrem i to urządzenie działa idealnie. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Przybycie szybko i sprawnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2022

    Ten produkt jest dostarczony w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    goed aangekomen met priority line geen invoer kosten nederland

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2023

    Bardzo wszechstronny kontroler baterii zdolny do testowania wielu typów baterii i niezależnie od siebie ujawniając napięcie icell. Bo cena jest koniecznością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przyleciał w około 10 dni do Wielkiej Brytanii, podłączył Li-po i działał idealnie, za cenę... niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Świetny produkt Szybka dostawa THx bangood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2022

    Wygląda dobrze, działa dobrze. Przyleciał do Serbii w 3 tygodnie (w tym odprawa celna tutaj)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$6.37
    • US$7.99
    • US$187.99
    • US$95.99
    • US$5.44
    • US$191.99
    • US$16.99
    • US$5.99
    • US$44.99