Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(302)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(302)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • RuiVIP4
    PT
    27/08/2021

    Pasuje do tego z ogłoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Użyłem tego 10km potentata, żeby naprawić zasilanie ławki dla przyjaciela. Usunąłem starą część, zamieniłem się z nową pulą i wróciła do życia. Fit i wykończenie były bardzo dobre. Może to było trochę drogie, ale było wygodne dostać to z Banggood podczas zamknięcia, kiedy każdy sklep był zamknięty...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Otrzymałem dziś rzeczy, wszystkie wydają się w porządku, chociaż nie były dobrze zapakowane. Przetestuję je na kilka dni, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, działa Dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2017

    I bought 35 potentiometers of different values for use in various electronic assemblies. They are the ideal size for my uses. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Comprei 35 potenciometros de diversos valores, para utilizar em montagens eletronicas diversas. Teêm o tamanho ideal para as minhas utilizações

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    1k ohm potentiometer single linear. good in general. i use it in my new project. good packaging. fast shipping. thank you Geekcreit thank you banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2017

    Estos potenciómetros fueron reenviados debido a un error en los valores del pedido inicial. Sin coste alguno, me fueron reenviados éstos con el valor correcto (250K), los cuales corresponden perfectamente con la descripción del artículo. Encantado con el Servicio de Atención al Cliente, que en todo momento mantuvo el contacto por correo electrónico. Muy recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2016

    Fast shipping,item arrived in safe package and exactly as it is described I put it in dji controller and works perfeclty for the gimbal pitch Thank you. Fast shipping,item arrived in safe package and exactly as it is described I put it in dji controller and works perfeclty for the gimbal pitch Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Szybka dostawa, wygląda na zaakceptowaną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Dobrej jakości cena. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Opis bardzo dobra i szybka wysyłka szybciej niż oczekiwałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$4.01
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$11.99
    • US$4.19
    • US$3.14
    • US$12.43
    • US$7.99
    • US$6.89
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$3.14
    • US$5.74
    • US$8.99
    • US$6.92
    • US$4.99
    • US$8.07
    • US$6.92