Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Super Smartwatch! Wszystkie te same zdjęcia i opis! Pierwsze wrażenie bardzo dobra jakość, bardzo dobry stosunek jakości do ceny! Działa doskonale po pierwszym próbie, wszystko zgodnie z opisem! Bateria działa fantastycznie, prawie niewyczerpana! Gorąco polecam wszystkim! Dziękuję bardzo! Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    +Bardzo dobry smartwatch, robi wszystko, co powinien, dobra bateria 7 dni do dzisiaj, i wygląda dobrej jakości.Ma powiadomienia dla wszystkich aplikacji.Także bardzo lekki i wygodny. Wygląda jak droższe smartwatche. Gra muzykę! Może przechowywać około 20 utworów muzycznych.Readings of Heart Rate, ciśnienie krwi jest dość precyzyjne! Bardzo dobry stosunek jakości do ceny!! - Jedyne negatywne rzeczy są takie, że nie widzę dokładnie moich wiadomości, kiedy są napisane po grecku.. A także może przechowywać tylko 10 kontaktów w pamięci. Obliczanie kroku nie jest tak precyzyjne, ale zdarza się to większości smartwatchy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Dostałem go w 17 dni, dużo lepiej niż się spodziewałem, ale zegar jest naprawdę świetny, jedynym minusem jest piksele z bliska., podatek od cła otrzymał 25 dir.Rekomendowany pełny produkt f/p ›

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Możesz odebrać, jeśli jest podłączony do telefonu. Możesz podłączyć słuchawki Bluetooth i posłuchać muzyki. Może zmierzyć puls i ciśnienie 24/7. Możesz zobaczyć wiadomości z aplikacji, którą chcesz. I może to robić przez sześć dni. Interfejs, więc nie ma opcji wybierania. Żadnej pogody, żadnego kompasu. Ale dzięki aplikacji, możesz zobaczyć swój spacer lub biegać po mapie za pomocą GPS telefonu. To nie jest „Amazfit Edge" lub „Huawei GT 2" albo „Magia Honorowa 2". To nie zegarek Galaxy. Ale to dobrze, że jest w stanie odpowiedzieć na wezwanie dla tych pieniędzy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo zadowolony z tego zakupu. Jakość zegarka jest dobra i czas dostawy do SA był ładny i szybki, mniej niż 3 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Powiedziałbym, że absolutnie nie. Używam go od kilku dni, ładowanie spada do dwóch zębów bez jednego dnia, wątpię, że wystarczy na dwa dni! A jeśli odbierzesz telefon, kiedy zadzwoni, to zegar, nie będziesz mógł mówić, dopóki nie wyłączysz bluetooth.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • pavlos
    GR
    24/11/2020

    good product and very fast shipping method (για τους Έλληνες δυστυχώς δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες κρίμα γιατί από ποιότητα είναι καλό)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Przyszło w ciągu 12 dni. Bardzo szybka dostawa Kupiłem go za 315 TL i 38 TL było opodatkowane przez PTT. TR jest bardzo tani w porównaniu z tym, co sprzedano Ale detale widoczne na zdjęciu były noszone podczas ściskania śruby. To nic wielkiego, ale kiedy patrzysz na czas, to przyciąga wzrok. Opcja wizualna z godziny na godzinę jest niska. Kupiłem to celowo, ale o tej porze, myślę, że wybór powinien być większy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Bardzo dobry produkt, zwłaszcza jakość w cenie budżetowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    SmartWharch bardzo dobrze, nadal robię ustawienia, ale perspektywa jest świetna. Kup to warto!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 209
    • Ft11 293
    • Ft7 324
    • Ft15 262
    • Ft7 324
    • Ft3 661
    • Ft9 156
    • Ft19 231
    • Ft10 072
    • Ft10 072