Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(219)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(219)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Produkt jest doskonały spełnił moje oczekiwania, Mam tylko jedną rzecz do obserwacji : powinien mieć inne sposoby pobierania cochtfaces albo na stronie internetowej lub innej aplikacji, która działa z zegarem, Kolejnym punktem jest położenie, w którym zaprojektowano szpilki obciążenia i niewdzięczna lokalizacja i powoduje zaburzenia obciążenia i słaby kontakt, wynik EKG Electro może mieć funkcję dzielenia się wynikami badania, ponieważ wszystkie inne kontrolery ciśnienia krwi, Oxygen, Tętno ma funkcję dzielenia wyniku, chętnie byłoby przyszłą aktualizacją zegarka i aplikacji, aby ten zegarek wyglądał lepiej lub równo XIAOMI. Mówię, że ponieważ bardzo mi się podobał zegarek, Gorąco polecam Smartwatch LEMFO DT93.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Możesz spojrzeć na urządzenie jako kliknięcie powyżej inteligentnej opaski. Cóż, za tą cenę, ich cechy są wystarczające. Mierzy rozrusznik w 95%. Jego głos odnosi sukcesy w poszukiwaniach. Przybył do Adany w 13 dni. Kupiłem Turcję bezpośrednio pocztą, ale powiedzieli, że musimy wysłać ją w paczce lotniczej. Jest podatek 23 liry, a firma zwraca go z ubezpieczeniem. Większość smartwatchy chińskiej marki jest wygodniejsza i ma wysoką jakość materiału.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    [PT-BR] Wielkie koszty x korzyści, przybyło w 26 dni i działa dobrze. Jestem z nim od 2 tygodni i bardzo podoba mi się produkt (używam z android mobilny). Negatywnym punktem jest to, że jego procesor nie radzi sobie z uruchomieniem interfejsu chłodnego, ma małe opóźnienie podczas uruchamiania aplikacji z menu, ale nic, co poważnie przeszkadza w operacji, jest dość lekkie. Gorąco polecam go każdemu, kto chce tani, piękny i funkcjonalny smartwatch. Kupilibyśmy kolejny po cichu, warto!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Ten smartwatch jest bardzo dobry. Wypróbowałem go i działa całkowicie w porządku. To najlepszy stosunek do ceny. Jest piękny i bardzo mi się podoba. Aplikacja w App Store wymaga poprawy, ale jest O. Dziękuję, Banggood. POzdrowienia z Aten Grecji

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Wygląda jak zegarek Apple, niesamowita jakość. Ekran ma niesamowitą rozdzielczość, ale procesor nie może sobie z nią poradzić, więc kiedy wchodzisz do menu ma niską częstotliwość ramek. To jest jedyny przekręt, wszystko inne jest TOP

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dziękuję za ten produkt był tak wspaniały, dobrze wyglądający i nieskazitelny i doskonały z odpowiedzi i komunikacji. Dzwoniłem o tej samej godzinie i wszystko było jasne. Wydawała się praktyczna, wspaniała i bardzo dobrze wyceniona. Pozdrawiam ✋🏻 ~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Kochałam ten zegarek, jest piękniejszy na żywo. Na moim nadgarstku wygląda jakby był za duży, więcej nie zostało i z powodu kąta zdjęcia. Super wskazanie ceny i korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Doskonały Zegar! Dostawa w 20 dni roboczych, 15 dni roboczych dla Brazylii. Żegluga była tego samego dnia zakupu! Smartwatch światło, piękne i funkcje benchmark wszystko bardzo dokładnie. Polecam zakup!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jego pierwszy dzień z dt93.Nie mam więcej do powiedzenia, ale wygląda dobrze i premium. Wierzę, że zostanie trochę dłużej niż inny inteligentny zegarek. W KSA i otrzymał ten element w ciągu miesiąca przez saudi post i po prostu płacę vat amt 4.00 sar. Przede wszystkim, doświadczenie zakupowe było dobre. Dzięki, banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardziej mi się podobało.... Polecam, doskonały zegarek, dotyk jest wrażliwy, nie trzeba umierać klikając na ekran i ona nie reaguje kkkk, że odpowiada bardzo dużo, dobrej jakości, miał więcej pieniędzy kupić o wiele więcej kkk, można kupić, Przybył przed miesiącem.. Szybkie wysyłanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 360
    • Ft10 219
    • Ft10 730
    • Ft11 458
    • Ft12 653
    • Ft10 389
    • Ft17 640
    • Ft8 050
    • Ft8 670
    • Ft6 192
    • Ft14 307
    • Ft14 273
    • Ft11 767
    • Ft23 287
    • Ft13 626
    • Ft16 603
    • Ft16 259
    • Ft13 465