Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(933)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(933)
    • 5 Star(825)
    • 4 Star(84)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Saat kadarını 4-5 tane önyüklü olarak geliyor, Daha fazla yüklenmiyor. Saat şık duruyor pembe rengi güzel büyük durmuyor. Dokunmatik hassasiyeti iyi. Oksijen düzeyi ve nabız ölçüyor. Telefonla eleştirmek için telefona fundo uygulamasını indirerek eşleştirmek gerekiyor. Görüşme sesi ve Bluetooth çekimi çok yüksek değil.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Produkt ogólnie dobry. Pokrętło zegara nie jest dodane poza teraźniejszością. Pomiary są wykonywane ręcznie. Mierzył co jakiś czas w moim starym zegarku. Ekran dotykowy działa dobrze, odpowiedzi są dobre. Zapłaciłem 50 podatku, mimo że nie wliczałem podatku. --- Produkt jest ogólnie dobry. Pokrętło zegarka nie dodane z wyjątkiem obecnych. Pomiary są wykonywane ręcznie. W moim starym zegarku, brało środki w regularnych odstępach czasu. Ekran dotykowy działa dobrze, odpowiedzi są dobre. Mimo, że otrzymałem podatek, zapłaciłem 50 zł podatku.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Prosty smartwatch, z wieloma funkcjami, ale małą dostosowaniem. Lekki, jest wygodny w noszeniu. Aplikacja pobiera łatwo, łączy się natychmiast i wydaje się działać dobrze. Brak czujnika światła. OK dzwoni na głośnik, ale głośnik jest w kontakcie ze skórą, a następnie jest częściowo podłączony. Powiedzmy, że jest to obiekt, który jest bardzo wart tego, ile kosztuje.:)

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Przybył za kilka dni. Smartwatch, który naprawdę oferuje wiele funkcji. Pomiar bicie serca i natlenienie dość precyzyjne, porównałem z saturymetrem i naprawdę wyróżniłem drobiazg. Nie miałem jeszcze okazji porównać pomiaru ciśnienia z innym urządzeniem medycznym. Próbowałem dzwonić i odbierać telefony i muszę powiedzieć, że za kwotę wydaną jestem bardzo zadowolony. Czuje się bardzo dobrze, a nawet ci po drugiej stronie telefonu mówią, że bardzo dobrze mnie słyszy. Jedyna duża wada: bateria działa naprawdę kilka godzin.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dzięki za szybką dostawę. Produkt dostarczony w dobrym stanie, przycisk nie jest gładki jak model DT NO. 1 DTX 1,78' i zegarek nie spełnia moich oczekiwań, próbowałem Bakey GW33 który jest jednym z najlepszych zegarków jakie dostaję na Banggood, Dla odporności na wodę i innej opcji jeszcze nie zaznaczone. Później zwrócę się do opinii. Ogólnie, jest dobra w zależności od ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo przystojny zegarek dla dziewcząt i kobiet. Piękny wyświetlacz, wiele różnych typów, takich jak ekstremalne, zimno, ciśnienie krwi, a nawet EKG. Zegarek oferuje idealne do wykonywania rozmów telefonicznych, uruchomienia aparatu, odtwarzacza muzyki i wielu innych kategorii. Stosowana warstwa magnetyczna i użytkownicy w języku angielskim i chińskim. Ograniczona liczba i limity tarcz jako niedostatek. Czas trwania baterii wymaga użycia przez krótki okres użytkowania. P.S. Chcę zegarek z wadliwym wyświetlaczem, jak pokazano na zdjęciu, zajmę się sprzedającym.... Bardzo ładne zegarki dla dziewcząt i kobiet. Piękny duży wyświetlacz, wiele funkcji, takich jak pomiar kroków, puls, ciśnienie krwi, a nawet EKG. Zegarki oferują możliwość wykonywania połączeń, obniżenie aparatu, odtwarzacz muzyki i wiele innych funkcji. Dołączony kabel magnetyczny do ładowania i podręcznik użytkownika w języku angielskim i chińskim. Jako brak, widzę ograniczoną liczbę i wybór pokrętła. Czas pracy baterii nie może być jeszcze potwierdzony przez krótki czas użytkowania. P.S. Ja przyszedł zegarek z wadliwym wyświetlaczem, jak widać na zdjęciu, zajmę się dilerem....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Wykończenie pozostawia do życzenia, funkcja wywołania działa dobrze. Wysyłka trwała ponad miesiąc po zakupie.Nie polecam tej marki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Pakiet otrzymany szybko i dobrze, produkt działa dobrze na pierwszy widok, jakość materiału nie jest górna, ale w zależności od ceny, jest do przyjęcia. Funkcje zostaną wkrótce poddane przeglądowi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały smartwatch. Odległość połączenia wykonywanego przez zegar z dala od komórki wynosi około 10 mts. Dźwięk przekazany i odbierany z zegarka jest czysty i doskonale słyszalny. Doskonały nabytek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Świetny, ładny jasny wyświetlacz, wygodny, dobry pasek wykonania, ok bateria, wiele funkcji, w tym dotlenienie pulsu odkażania, monitorowanie snu, ecg, można odbierać telefony i rozmawiać cicho o zegarku i czuć się dobrze, byłem bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft11 208
    • Ft6 960
    • Ft11 138
    • Ft9 079
    • Ft11 198
    • Ft14 426
    • Ft22 760
    • Ft18 189
    • Ft12 942
    • Ft15 134
    • Ft6 052
    • Ft17 913
    • Ft9 436
    • Ft9 987
    • Ft4 841
    • Ft12 107
    • Ft28 152