Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Produkt dotarł przed przewidywanym czasem w Lima-Peru. Jak na razie dobrze. Zsynchronizowany z aplikacją. Jego głośnik jest średnio głośny. Nie próbowałam jeszcze przez telefon. Być może jedyną wadą jest jej ładowarka, która nie ustawia zegara prawidłowo przy podłączaniu go.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Świetny produkt. Kochał jakość i szybkość dostawy, przybył szybko i dobrze zapakowany. Polecam zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Relógio muito bonito e com muitas funcionalidades, gostei muito da pulseira por ser flexível fica bem confortável no pulso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Przybywa w prawo i bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wygląda pięknie, świetna rozdzielczość ekranu. Dane zdrowotne wydają się być dokładne. Jakkolwiek zmiana twarzy jest raczej trudna, nie możesz mieć tylu, ilu chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo dobry, przybył na czas i zajmuje sporo czasu, aby wyładować nawet z baterii na 0%, super recom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Ładny zegarek, Indie, Tamilnadu 🥰

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    08/03/2021

    Καλή συσκευασία αλλά υπερβολική καθυστέρηση στην παραλαβή.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Naprawdę podobał mi się zegarek, pojawił się w 27 dni z rzędu. Mieszkam w Sao Luis de Maranhăo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 107
    • Ft11 198
    • Ft7 263
    • Ft15 134
    • Ft7 263
    • Ft3 630
    • Ft9 079
    • Ft16 042
    • Ft9 987
    • Ft8 737