Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Zapłacił 19,13 funtów za ten inteligentny zegarek z czarnym paskiem, otrzymany https://www.banggood.com/LYNWO-H5-1_3-inch-Full-Touch-Screen-Heart-Rate-Blood-Pressure-Oxygen-Monitor-Weather-Display-Distance-Calculation-Ultra-thin-Smart-Watch-p-1694229.html?ID=6287837&cur_warehouse=CZ z okrągłym tarczą i zielonym paskiem, jest również tańszym zegarkiem. Zapłaciłem prawie 4 funty za tańszy zegarek, a nie za to, co zamówiłem i okradłem z moich pieniędzy, długoterminowy klient traktowany jak gówno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Otrzymany i w dobrym stanie. Bardzo zadowolony z mojego zegarka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Ładna i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Przybycie zgodnie z planem brzmi jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Jest oczywiste, że przedmiot jest już używany. Z powodu zadrapań na zdjęciu produktu nie jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Otrzymano go w ustalonym terminie, pakiet w optymalnych warunkach, więc pozostaje tylko przetestować produkt w działaniu, a my rozszerzymy nasze obserwacje. Dzięki BANGGOD, wysokiej jakości i profesjonalnej obsługi, utrzymać to. Będę dalej z tobą robił zakupy dla twojej dobrej obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Szybka dostawa, świetna jakość eSP dla dzieci. Kupiłem 3 jako prezenty, teraz muszę zamówić więcej tylko dla siebie. Poprosiliśmy też przyjaciela, żeby kupił też jeden. Łatwy w konfiguracji, obsłudze i nawigacji. Mam nadzieję, że ekran też wytrzyma. Instrukcje & aplikacja w języku angielskim również, co jest bonusem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    To dobry produkt. To zaskakująco szybki drenaż baterii, prawdopodobnie ze względu na wstępną konfigurację, ale będzie to ponowna ocena po zdobyciu dużego doświadczenia w normalnym użytkowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Nadal będę przeprowadzał więcej testów, ale interfejs aplikacji jest okropny, a interfejs urządzenia pozostawia do życzenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 049
    • Ft8 433
    • Ft9 940
    • Ft15 062
    • Ft7 228
    • Ft10 542
    • Ft7 228
    • Ft12 049
    • Ft11 145
    • Ft1 805