Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Jeszcze nie pobrano aplikacji i nie przetestowałem wszystkiego, ale wygląda i czuje się świetnie. Podziękowania dla dostawcy za zrobienie wspaniałego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Ten produkt jest naprawdę dobry jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo dobra super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zegarek przyszedł w krótkim czasie ..ale z kilkoma wadami .. twarz zegarka jest odklejona, również monitor tętna nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Produkt jest bardzo zły i różni się od opisu i chcę go zwrócić jak działa Nie zawiera arabskiego, nawet jeśli jest w Al Desafid

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Niezły zestaw, nie Iwatch, i trochę kiczowaty, ale robi swoje. Za mniej niż 20 nut, nie mogę narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Absolutnie idealne, wiele funkcji w małej cenie! Oto moja recenzja: „Opóźnienie": =SYM=https://youtu.be/0Dx_wXoxtPk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Na początku wygląda dobrze, ale nie mam doświadczenia. Inny produkt z zegarka Bakey działał tylko dwa dni, więc będę ostrożnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    jest ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wystarczająco dobry dla jego pieniędzy. Jest na czas

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 354
    • Ft18 732
    • Ft17 183
    • Ft22 091
    • Ft9 502
    • Ft17 814
    • Ft10 852
    • Ft16 619
    • Ft15 098
    • Ft23 821
    • Ft16 198
    • Ft17 376
    • Ft13 536
    • Ft10 244
    • Ft9 186
    • Ft14 635
    • Ft12 671
    • Ft1 708