Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1304)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1304)
    • 5 Star(1193)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Wczoraj otrzymałem inteligentny zegarek i od tamtej pory go noszę. Jego opis ma wiele motywów. Nie mogę powiedzieć, czy jest dokładne w sekcji pomiaru ciśnienia krwi tętno itp, ponieważ nie mogę porównać go z innym przyrządem, ale w porównaniu z moim poprzednim inteligentnym zegarkiem wykazuje podobne wyniki. Czas pracy baterii po pełnym naładowaniu i duże wykorzystanie na testach spadło prawie 10%, więc wierzę, że wytrzyma co najmniej tydzień bez użycia funkcji odbierania połączeń. Jeśli nastąpi istotna zmiana pierwszego wrażenia, wrócę, by wszyscy się dowiedzieli. Na razie polecam go w cenie 20€.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Zwraca uwagę na możliwość zmiany twarzy zegara, pomiary, możliwość wybierania, cykl menstruacyjny, między innymi cele. Negatywne punkty: nie znalazłem interakcji z harmonogramem. Więc musisz znać numer osoby, do której zadzwonisz. Nie znalazłem w konfiguracji aplikacji do wykonywania pomiarów według okresu. Muszę to zrobić ręcznie. Bardzo słaby w porównaniu do mi fit

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo ładny zegarek, jego App jest podobny do bohatera zespołu III, ale najlepsze jest to, że to wszystko jest ekran dotykowy i jego głośnik jest absurdalnie głośny 🤩🤩🤩🤩 nadal pozostaje testować co robić i odbierać połączenia. Podręcznik tbm ma język portugalski oq ułatwia mi to. Ogólnie oq wziął nawet było do wysyłki, jak to był zakup przedsprzedaży. Ale jak tylko został wysłany, zajęło nie mniej niż 9 dni prowadzenie 😱😱😱❤️ Za wejście smartwatch marki Zeblaze i za cenę jest bardzo wart zachodu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • jonVIP4
    GR
    12/11/2020

    Αρκετά καλό .πολύ καλή μπαταρία.σχετικα εύκολο μενού.δεν έχει προς το παρόν ελληνικά αλλά τα αναγνωρίζει.συνδεση με Bluetooth άμεση χωρίς προβλήματα.Οι κλήσεις γίνονται εύκολα και το μικρόφωνο αρκετά καλό και δυνατό.8 αθλήματα.οι ενδείξεις με τα περί υγείας σχετικά καλές.Παρα πολλά watch faces.20mm λουράκι.V F M λεμεεε.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Produkt jest dobry tak. Wszystko z opisu produktu działa ok. Język aplikacji i zegara w języku portugalskim. Trudności stosuje się do wielkości zegara w stosunku do mi Band 5. Wczoraj naładowałem baterię i sprawdzę czas trwania. Lubię włączać wszystkie powiadomienia i funkcje urządzenia.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Doskonały zegarek robi to, co obiecuje w opisie. Piękne w swoim wyglądzie. Wspiera Greka w wiadomościach i katalogu telefonicznym. Odczyty ciśnienia są dobre. Zawsze liczysz trzy razy. (Nie oczekuj od takich urządzeń ekstremalnej precyzji, ale zawsze zobaczysz mniej więcej obraz ciśnienia, który w nim jest). Tlen i puls dokładnie. Prawdę mówiąc, nie sądziłem, że będzie tak dobrze. Akumulator z umiarkowanym użytkowaniem wystarcza na tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Superszybka dostawa 14Dni (Chiny do Grecji). Działa dobrze i ma wszystko w bardzo dobrej cenie. Bateria jest dobra, Jasność jest dobra (nawet z okularami przeciwsłonecznymi-na zewnątrz). Połączenie z komórką bez problemu. Poza tym ma zbyt wiele twarzy zegarka, to prawdziwy VfM! Tylko chciałbym, aby to mieć, jest kontrola głośności w odtwarzaczu muzycznym i Diary lub Kalkulator (może na następnym modelu) 😋

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Urządzenie jest naprawdę dobre. Te cechy są fantastyczne w tej cenie. Nie jest lepszy od zegarka Apple:P. 8 osobnych zajęć sportowych, słuchania muzyki, rozmowy telefoniczne, migawki itp. Film z recenzji https://www.youtube.com/watch?v=9Qbx7Vm4B5o Urządzenie jest bardzo dobre. Te funkcje są świetne w tej cenie. Nie jest gorszy od Apple zegarek :P. 8 różnych aktywności sportowych, słuchanie muzyki, rozmowa telefoniczna, migawka itp. Niesamowite!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • milosh
    BA
    28/12/2020

    To naprawdę ładny zegarek za tą cenę, jestem pod wrażeniem. Jest ładnie zaprojektowany, dobrze zbudowany, ładny do przenoszenia na nadgarstku, ma wiele funkcji i są dobrze realizowane. Aplikacja też jest ok. Możliwość zmieniania twarzy wybierania jest dla mnie wielkim plusem, a jest wiele do wyboru. Są dwie rzeczy, które mogłyby być lepsze: 1. Zegarek nie może pobrać listy połączeń telefonu i nie można uzyskać dostępu do kontaktów telefonu (możesz wybrać z zegarka, ale musisz wpisać numer). 2. Chciałbym ustawić alarm na zegarku, bez użycia aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Kupiony przy starcie. Po ponad miesiącu, aby uzupełnić zapasy i zostać wysłane. Mam go dzisiaj i nie ładuje się. Podwózka była bardzo szybka, 8 dni roboczych. Ale rozczarowanie było szybsze niż dostawa. Oprócz tej niebieskiej jednostki, która jest w tarapatach, kupiłem różę dla mojej dziewczyny, jej działa i ładuje, ale jakość jest bardzo przeciętna. Boczny przycisk dostępu do funkcji jest bardzo delikatny i już wygląda na to, że będzie również stanowić problem. Szukaj przed zakupem, żebyś nie miał tego samego rozczarowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 211
    • Ft11 295
    • Ft7 326
    • Ft15 265
    • Ft7 326
    • Ft3 661
    • Ft9 158
    • Ft15 265
    • Ft10 074
    • Ft13 433