Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Przy czterech dniach użytkowania, muszę powiedzieć, że jest doskonały za jego pieniądze. Duży na mój mały nadgarstek, choć bałem się, że przy ciężarze jest w porządku, nie przeszkadza mi to. Nie wiem, jak dokładne są jego pomiary, ale ma ciśnienie krwi, bicie serca, tlen we krwi. Połączenie było w porządku, ale strasznie wysysa baterię. Chciałbym zobaczyć więcej wciskania aplikacji. Na zdjęciach zrobiłem je wewnątrz i na zewnątrz. To tam traci trochę, gdy jest pełno słońca. Jego konstrukcja jest wytrzymała i wygląda na dużo droższa.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Miałem zegarki Zeblaze (Vibe 5 i Neo), a teraz mam GTR2. Jak zawsze Zeblaze nigdy mnie nie zawiódł i dostarczają wysokiej jakości, która ma najwyższą wartość dla pieniędzy, tworząc niedrogi smartwatch dla mas. Jestem prawdziwym fanem Zeblaze i GTR 2. Nie mogę prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jest tak, jak chciałem, na zewnątrz, nie wiem, i nie obchodzą mnie wymiary. Lepiej niż gtr1, tak, też to miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dotarła w idealnym stanie. Podręcznik jest bardzo trudny do odczytania. Wymaga dwóch połączeń Bluetooth do wykonywania połączeń. Kroki są blisko mojego telefonu do około 5000, a następnie wydaje się być konsekwentnie wyłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zegarek został dostarczony z Chin na Słowację SK w ciągu 14 dni. Banggood ma doskonałą logistykę. Nie naliczano dodatkowych opłat (cła, VAT, opłaty pocztowe itp. ). Zegarek jest w ładnym, twardym opakowaniu premium - nie ma ryzyka uszkodzenia podczas transportu. Konstrukcja zegarka jest bardzo ładna. Na razie sprawdzam funkcjonalność, ale nie wykryłam jeszcze usterki. Synchronizacja z aplikacją odbywała się bez wad. Aplikacja została zainstalowana w języku słowackim. Kto nie rozumie języka angielskiego, aplikacja musi być nastawiona na język czeski, a następnie będzie czeski w zegarku. Jak na razie, jestem zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Ale to nie jest dokładne do liczenia kroków, to liczy kroki, nawet jeśli się nie poruszasz i nie śpisz!!!. Myślę, że masz zamiar rozwiązać problem w następnej aktualizacji oprogramowania firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry w niskiej cenie w porównaniu z jego jakością. Odczyty ciśnienia są mniej więcej takie, ale szczelność serca i nasycenie tlenem są dokładne. Przybywa w ciągu tygodnia i 10 dni przed przewidywanym czasem dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Zadowolony z analogii ceny i jakości, kupiłem jeden dla krewnego i był bardzo zadowolony. Ja mam swoje i cieszę się z tego 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Świetny zegarek, VFM. Przygotować się do ładowania, aby zobaczyć jego funkcje!! Zamówienie było 4/10 i dziś otrzymałem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Po prostu wystawa nie jest tym, czego oczekiwałem. Ale ogólnie z tą ceną jest dobra oferta. Jeszcze raz dzięki Bangood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.22
    • US$48.03
    • US$53.58
    • US$59.18
    • US$54.27
    • US$25.55
    • US$67.99
    • US$52.67
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$55.44
    • US$45.99
    • US$23.09
    • US$41.58
    • US$23.09
    • US$39.99
    • US$58.99
    • US$83.15