Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(299)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(299)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Miałem zegarki Zeblaze (Vibe 5 i Neo), a teraz mam GTR2. Jak zawsze Zeblaze nigdy mnie nie zawiódł i dostarczają wysokiej jakości, która ma najwyższą wartość dla pieniędzy, tworząc niedrogi smartwatch dla mas. Jestem prawdziwym fanem Zeblaze i GTR 2. Nie mogę prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wystarczająco dobre dla jego honoru. Zadowolona mowa na telefon, obsługuje wiadomości z wybranych aplikacji i obsługuje greckie znaki. Niestety, to sprawia, że kilka połączeń nawet mniej niż metr od siebie. Jego odczyty sercowe i oksymetr wyglądają dobrze, ale wskaźnik ciśnienia wątpię. Nawet kiedy próbowałem tego na ludziach z wyraźnie odmiennym naciskiem, okazało się to mniej więcej tak samo jak ja. W porównaniu ze szpitalem, nadal był rozbieżny. Dostałem go w mniej niż 10 dni, co jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jest tak, jak chciałem, na zewnątrz, nie wiem, i nie obchodzą mnie wymiary. Lepiej niż gtr1, tak, też to miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przy czterech dniach użytkowania, muszę powiedzieć, że jest doskonały za jego pieniądze. Duży na mój mały nadgarstek, choć bałem się, że przy ciężarze jest w porządku, nie przeszkadza mi to. Nie wiem, jak dokładne są jego pomiary, ale ma ciśnienie krwi, bicie serca, tlen we krwi. Połączenie było w porządku, ale strasznie wysysa baterię. Chciałbym zobaczyć więcej wciskania aplikacji. Na zdjęciach zrobiłem je wewnątrz i na zewnątrz. To tam traci trochę, gdy jest pełno słońca. Jego konstrukcja jest wytrzymała i wygląda na dużo droższa.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zegarek został dostarczony z Chin na Słowację SK w ciągu 14 dni. Banggood ma doskonałą logistykę. Nie naliczano dodatkowych opłat (cła, VAT, opłaty pocztowe itp. ). Zegarek jest w ładnym, twardym opakowaniu premium - nie ma ryzyka uszkodzenia podczas transportu. Konstrukcja zegarka jest bardzo ładna. Na razie sprawdzam funkcjonalność, ale nie wykryłam jeszcze usterki. Synchronizacja z aplikacją odbywała się bez wad. Aplikacja została zainstalowana w języku słowackim. Kto nie rozumie języka angielskiego, aplikacja musi być nastawiona na język czeski, a następnie będzie czeski w zegarku. Jak na razie, jestem zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Ale to nie jest dokładne do liczenia kroków, to liczy kroki, nawet jeśli się nie poruszasz i nie śpisz!!!. Myślę, że masz zamiar rozwiązać problem w następnej aktualizacji oprogramowania firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dotarła w idealnym stanie. Podręcznik jest bardzo trudny do odczytania. Wymaga dwóch połączeń Bluetooth do wykonywania połączeń. Kroki są blisko mojego telefonu do około 5000, a następnie wydaje się być konsekwentnie wyłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Dłuższy czas dostawy, 4 tygodnie po zapłacie 480kč, Dostarczone zegarki przetestowane i są świetną żywotność baterii to prawie 30 dni z normalnym użyciem oferują więcej dobrego bonusu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Brakuje tylko kabla z 4 pinami, aby móc przekazać muzykę i które miały czujnik 5mperatyra, ale bardzo dobrze zegar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Ładny inteligentny zegarek z dobrą baterią łatwe połączenie ze smartfonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$149.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$25.99
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$11.99