Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Ma telefony. Ma wbudowany głośnik i mikrofon. Akumulator, który wytrzyma dwa tygodnie i dłużej, o ile jasność wynosi 2. Aplikacja jest DaFit i jest bardzo dobra. Zegar jest dokładnie taki sam jak Blitzwolf BW-AT2, który mam dla syna. Pomiary są prawie dokładne. Mają bardzo małe odchylenie od profesjonalnej diagnostyki medycznej. Taśma jest stosunkowo miękka i elastyczna. Wodoodporność testowana w łazience, ale nie w morzu. Kupiłem go na wyprzedaży w 24 Europejczykach. (Jeśli Chińczycy tłumaczą mój tekst z greckiego na angielski, tak jak w innych notowaniach, odbierze go i nigdy więcej nie zrobię tu zakupów!)

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobre dla jego pieniędzy. Pomiary wyglądają dobrze. Ładny wygląd i wiele możliwości na ekranie z wieloma menu i różnymi tarczami. Idealny prezent dla dziecka. Jeśli chodzi o jego wiarygodność, to nie wiem. Mam go tylko od trzech dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Mówi, że świetnie sobie radzi, a najlepsze, co możesz zrobić, to odebrać telefon i zadzwonić. U góry jest po grecku, jestem złamana tylko smyczą, chciałbym lepszą jakość. To przyszło bardzo szybko w 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jako konstrukcja wygląda bardzo dobrze. Ekran pozostaje za markowymi zegarkami. Bardzo pozytywnie dla kupujących z Grecji, że aplikacja istnieje w sklepie zabaw i wspiera greckie. Odpowiada na telefony. Kontynuuję test i wrócę. Dostawa do Grecji przez speedex.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Dobre noce, już pytam prawdę jestem sorprendido po budynku wyposażenia jest bardzo dobry to wygląda z bardzo dobrej jakości i X cena jaką ma to obciążenie w Lu Ja w szczególności buduję jeden dla mojego syna. EXCELENTE Zalecany produkt 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Więc bardzo dobry zegarek. Dawkowanie, co jest oczekiwane. Dostawa trwała tylko 3 tygodnie, a produkt i pudełko to puszka było miętowe, żadnych wgnieceń, zadrapań, i pudełko nie było nawet zgniecione. Jak na razie jestem z tego zadowolony. Jedyne co mam negatywne, więc zespół jest dość mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Produkt mierzy krew i sp zgodnie z opisem. Może wyłączyć połączenie przychodzące, ale odbiera, a ty nie możesz otworzyć podsłuchu. Poinformowano o tym WhatsApp. ( Zmieniłem tarczę. Pokrętło nie jest złe. Rozmiar i widoczność twardego plastikowego zegarka jest dobra)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry zegarek, 18 dni do Maroka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo dobra.. szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Fajny Smartwatch.. Sportowy.. Niezliczone twarze zegarków. Wyjście audio.. itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft10 050
    • Ft3 043
    • Ft3 653
    • Ft12 182
    • Ft5 176
    • Ft8 752
    • Ft10 964
    • Ft9 136
    • Ft8 527
    • Ft8 222