Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(273)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(273)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Zadowolona z produktu! Ten smartwatch jest łatwy w użyciu aplikacja już tłumaczona na portugalski, istnieje kilka twarzy zegarka, idealny rozmiar zegarka dla średniego/cienkiego nadgarstka, jak w moim przypadku. Cecha dzwonienia i odbierania połączeń telefonicznych doskonale działa: mikrofon i głośniki są dobrej jakości! Odnosząc się do czujnika monitorującego, który testuję, przedstawił spójne dane zgodnie z oczekiwaniami!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Patrzę z moim zegarkiem kocham wszystkie lalki chłopiec kupić inny polecam to jest wspaniałe narzędzie i za tą cenę to więcej niż dał dla mnie kosztuje dużo więcej za jego jakość dzięki bangood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Az óra az árát figyelembe véve nagyon jó vétel volt. Kicsit hiányzik, hogy nincs benne telefon keresés funkció, az még beleférhetett volna. Számos óralap közül lehet választani. A töltése kicsit fura, de meg lehet szokni a csipeszes módszert. A telefonon látható, ha készen van a töltés. A fitness képességeit nem fogom kihasználni, de a telefonálás funkciót igen és ez meglepően jól működik. Szuper a mikrofonja és a hangszórója is jobban szól, mint egy Huawei Watch GT2-nek, persze annak töredék áráért. Tisztán lehet hallani a beszélgetést mindkét irányban. Ajánlott vétel! 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Jak opisano w ogłoszeniu, opakowanie całkowicie nietknięte i bez żadnego wgniecenia. Dostawy dość szybko, zamawiane w gospodarstwie (01/04) i dotarł dzisiaj (06/04) nawet z wakacji krajowych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Piękny produkt, przyszedł w połowie porysowany, jak pokazuje zdjęcie, polubił jej bardzo, ale i trochę dziwne połączenie, które musi wyłączyć po każdym linku, dlaczego pozostaje podłączony, ale poza tym i doskonały

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Czas wysyłania był krótki, zegar ma dobre cechy, a rozmowy są dobrze słyszane, a mikrofon dobrze przekazuje informacje do rozmówcy. Przetestuję go jeszcze przez kilka dni, żeby sprawdzić, czy twoje dane są prawidłowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Dotarł do Deadline, ma kilka interfejsów i tarcz. Zrobiłem test dzwoniąc i to naprawdę działa, ma dobrą jakość głośnika i mikrofonu. Testuj czas pracy baterii. Piękny i dobrze zbudowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Naprawdę ładny zegarek! Śledź krokowy nie wydaje się być bardzo dokładny, ponieważ jest zawsze pod liczbą kroków mojego iPhone'a, ale to nie jest dla mnie zbyt poważne. Lubię zmieniać twarz zegarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Zegarek nie jest oczywiście porównywalny z produktem premium, ale w przypadku niskich wymagań jest całkowicie wystarczający. Funkcja zegarka jest również świetna, zegarek może zrobić prawie wszystko z zakresu premium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jak zawsze, opakowanie źle zrobione i bez zabezpieczenia. Ale jak produkt jest w dobrym pudełku, żadnych problemów. Wszystko przybyło w idealnym stanie. Zegarek jest świetny. Wszystkie funkcje idealne. Produkt jest piękny. Dobrze zbudowany i w niebieskim kolorze jest piękny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,935
    • Ft21,650
    • Ft20,643
    • Ft8,434
    • Ft12,432
    • Ft8,801
    • Ft11,500
    • Ft12,650
    • Ft10,875
    • Ft7,458
    • Ft6,836
    • Ft9,342
    • Ft10,256
    • Ft8,636
    • Ft13,791
    • Ft19,533
    • Ft9,324
    • Ft60,931