Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Zamówienie 21/04, wysłane 22/04, otrzymane 29/04. Kupiłem ten zegarek po anulowaniu BW-AT2, na który czekałem prawie miesiąc. Przegląd Plusy - Akumulator - używany przez 3 dni (ciągłe bicie serca) i bateria nadal ma 53% soku - Projektowanie - design jest gładki i surowy - Call - Bluetooth wywołanie wychodzące i wchodzące jest doskonałe, bardzo wyraźne - Mówca - jest głośny i dobry w użyciu do połączenia przychodzącego, gdzie wciąż słychać, gdy u na zewnątrz. - Facewatch - istnieje wiele designu, a nawet można zrobić własny projekt dla facewatch - Flappy Bird - kiedy robisz kupę w toalecie, może grać w „Frapy Bird LOL" Wady - Znajdź telefon - nie ma funkcji znalezienia telefonu, ale zamiast tego możesz znaleźć zegarek za pomocą aplikacji. Co jest dziwne, powinno być odwrotnie lub obie strony zamiast - Pasek - nie podobał mi się plastikowy pasek. Podsumowanie Ogólnie jest to dobry zegarek z długim czasem pracy na baterii, cała funkcja działa tak, jak powinna być, głośnik jest dobry, może stworzyć własny wygląd facewatch, ale brak funkcji znaleźć telefonu jest trochę dziwny dla smartwatcha

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Otrzymałem je na czas, a opakowanie było ładne i solidne, dobrze chroniąc zegarek. Ładował je w całości i zrobił wszystkie ustawienia i różne ustawienia. Połączenie z telefonem to pestka. Używany przez cały dzień (brak połączeń głosowych) a bateria nadal na 86%. Moja żona używała telefonów głosowych (7 połączeń po 8 minut każda), a jej bateria zegarków wynosi 46%. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z zegarków i polecimy je wszystkim naszym przyjaciołom. Niedługo kupię mojemu synowi jedną na urodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Naprawdę warto. Telefon też. Bluetooth nie ma problemu, podłączany za każdym razem. 86% baterii pierwszego dnia, już trzy dni. Akumulator pozostaje w 50%... Często sprawdzam ciśnienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jestem zadowolony z tego smartwatcha, ale pasek jest krótki (patrz zdjęcie), więc jeśli jesteś dużym człowiekiem, może będziesz potrzebował kolejnego, dłuższego paska do zegarka. Tak czy inaczej, towar i sprzedawca są polecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Opět rychlé dodání, hodinky plně funkční, není co vytknout. Ještě jedno plus a to je že banggod začal spolupracovat se zásilkovnou. Takže paráda 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To duży zegarek. To nie jest do sportu, ale jest dobre do codziennego użytku. Informacyjne tarcze, dobra jasność, stabilne połączenie Bluetooth, stosunkowo dokładne pomiary. Aplikacja telefoniczna (Da fit) jest po angielsku, ale jest łatwa do zrozumienia, szczegółowa i działa dobrze. Dostarczenie było szybkie i dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Szybka dostawa zajmuje tylko 10 dni. Ładnie zapakowane.Wychodzące połączenie & jest świetne.Projekt jest świetny.Zielony kolor jest ładny.Wartość dla pieniędzy. Całkowicie zadowolony z iOS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    25/05/2021

    To szybka misja. Zegar wygląda doskonale, prawie na poziomie Huawei gt. Mam nadzieję, że okaże się równie odporna na użycie. Gdzie jesteś Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Jest za dobry. Dafit mógłby być trochę lepszy i z większym wyborem Profile CUSTON powinny być kwalifikowane i typ połowu, a nie tylko cyfrowe Połączenie DATFIT z POCO było natychmiastowe i nienaganne. Funkcje zegara są doskonałe, a kontrola nasycenia, picia itp. była bardzo bliska standardowych pomiarów. Mam tylko dobre słowa do powiedzenia. Szczególnie o ośmiu kontaktach można zobaczyć od razu Dźwięk jest czysty i głośny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Doskonała jakość budowy niewiarygodne funkcje doskonały produkt Jestem tak szczęśliwy dzięki Banggood tak szybka dostawa w Indiach

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,945
    • Ft3,106
    • Ft10,850
    • Ft9,945
    • Ft8,080
    • Ft3,728
    • Ft10,256
    • Ft11,189
    • Ft8,702
    • Ft17,845