Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(325)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(325)
    • 5 Star(297)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Zamówienie 21/04, wysłane 22/04, otrzymane 29/04. Kupiłem ten zegarek po anulowaniu BW-AT2, na który czekałem prawie miesiąc. Przegląd Plusy - Akumulator - używany przez 3 dni (ciągłe bicie serca) i bateria nadal ma 53% soku - Projektowanie - design jest gładki i surowy - Call - Bluetooth wywołanie wychodzące i wchodzące jest doskonałe, bardzo wyraźne - Mówca - jest głośny i dobry w użyciu do połączenia przychodzącego, gdzie wciąż słychać, gdy u na zewnątrz. - Facewatch - istnieje wiele designu, a nawet można zrobić własny projekt dla facewatch - Flappy Bird - kiedy robisz kupę w toalecie, może grać w „Frapy Bird LOL" Wady - Znajdź telefon - nie ma funkcji znalezienia telefonu, ale zamiast tego możesz znaleźć zegarek za pomocą aplikacji. Co jest dziwne, powinno być odwrotnie lub obie strony zamiast - Pasek - nie podobał mi się plastikowy pasek. Podsumowanie Ogólnie jest to dobry zegarek z długim czasem pracy na baterii, cała funkcja działa tak, jak powinna być, głośnik jest dobry, może stworzyć własny wygląd facewatch, ale brak funkcji znaleźć telefonu jest trochę dziwny dla smartwatcha

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To duży zegarek. To nie jest do sportu, ale jest dobre do codziennego użytku. Informacyjne tarcze, dobra jasność, stabilne połączenie Bluetooth, stosunkowo dokładne pomiary. Aplikacja telefoniczna (Da fit) jest po angielsku, ale jest łatwa do zrozumienia, szczegółowa i działa dobrze. Dostarczenie było szybkie i dokładne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Otrzymałem je na czas, a opakowanie było ładne i solidne, dobrze chroniąc zegarek. Ładował je w całości i zrobił wszystkie ustawienia i różne ustawienia. Połączenie z telefonem to pestka. Używany przez cały dzień (brak połączeń głosowych) a bateria nadal na 86%. Moja żona używała telefonów głosowych (7 połączeń po 8 minut każda), a jej bateria zegarków wynosi 46%. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z zegarków i polecimy je wszystkim naszym przyjaciołom. Niedługo kupię mojemu synowi jedną na urodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    ... Doskonały zegarek. Mam go na czarno. Piękny projekt i bardzo staranna konstrukcja!! Wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu... Aplikacja DAFIT.. ..znana z poprzedniego modelu! Łatwe połączenie. Szybka misja!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Jeden z najlepszych smartfonów z tego powodu. Jeśli chcesz bez niego uciec, będzie dobrze. Jedyna droga do wyjścia. Od najlepszych smartfonów do tych pieniędzy. Jeśli wyłączysz niektóre funkcje, musi być ładowany raz w miesiącu. Aplikacja wciąż wymaga pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Umiarkowana wydajność. Nie jestem pewien, czy środki są dokładne (zwłaszcza ciśnienie krwi) W przypadku, gdy nie używasz go stale bateria może trwać tydzień. Materiał jest umiarkowany. Połączenie Bluetooth z telefonem w celu mówienia, gdy prowadzisz jest pos (+). Grafy są jasne również (+). Daję 4 gwiazdki TYLKO, jeśli kupisz to poniżej 35euros.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Naprawdę warto. Telefon też. Bluetooth nie ma problemu, podłączany za każdym razem. 86% baterii pierwszego dnia, już trzy dni. Akumulator pozostaje w 50%... Często sprawdzam ciśnienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jestem zadowolony z tego smartwatcha, ale pasek jest krótki (patrz zdjęcie), więc jeśli jesteś dużym człowiekiem, może będziesz potrzebował kolejnego, dłuższego paska do zegarka. Tak czy inaczej, towar i sprzedawca są polecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Opět rychlé dodání, hodinky plně funkční, není co vytknout. Ještě jedno plus a to je že banggod začal spolupracovat se zásilkovnou. Takže paráda 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wspaniały zegarek w tym przedziale cenowym. Wysyłka i dostawa jest bardzo szybka.Otrzymane w ciągu 10 dni do Indii. Dostarczę pełną recenzję już po tygodniu po dokładnym użyciu zegarka. Jestem zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 366
    • Ft6 894
    • Ft16 061
    • Ft5 694
    • Ft10 192
    • Ft13 341
    • Ft11 935
    • Ft7 793
    • Ft14 109
    • Ft9 758
    • Ft12 891
    • Ft7 793
    • Ft7 026
    • Ft8 915
    • Ft8 393
    • Ft19 782
    • Ft14 990
    • Ft14 990