Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2022

    Produkt dotarł na czas, jednak opakowanie i produkt nie są zgodne z zapowiedzią MODEL (ang. Wyśmienita PROPAGANDA! Zatrzymam produkt, bo moja córka już go używa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonały czas wysyłki zbyt szybko polecany,Dobre funkcje zegara,Ma dobry rozmiar nie jest gigantyczny i nie jest mały idealny dla wszystkich rodzajów dłoni. 🤩😍👍💯

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Cóż, bateria trwa półtora dnia, jest wyposażona w podstawę ładowarki, ale bez ładowarki, funkcje nie są łatwe w obsłudze, może mieć więcej funkcji w dotyku. Ale on jest czarujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Zegarek nie ładuje się ani nie włącza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bardzo dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP4
    CA
    31/08/2021

    Zegarek jest bardzo tani. Bardzo tanio. Ekran jest pikselowy i powolny, a materiały są oczywiście tanie. Kupiony jako prezent urodzinowy dla mojej córki i może kupię jej coś innego. Również ładowarka jest trudne do dopasowania dwóch pinów i nie jest magnetyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    buena calidad de materiales, creo que esta bien por el precio, lo único es que el cargador es incómodo para poner , no es de imán y tienes que estar ajustando el reloj bien sobre la base del cargador, ya que si no no cargará bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Nieźle, ale funkcja sterowania odtwarzaczem muzycznym nie działa prawidłowo, można zmienić głośność, ale nie samą piosenkę. Jakość taśmy nie najlepsza. Dostajesz to, za co płacisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dzień dobry, mam problem z Smartwatch, który zamówiłem, to zajmuje dużo czasu, aby naładować i czasami nie chce się włączyć, minęły dwa dni od otrzymania go.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$60.08
    • US$32.99
    • US$116.14
    • US$56.99
    • US$48.99
    • US$58.64
    • US$45.03
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$34.64
    • US$29.99
    • US$31.99
    • US$75.99
    • US$29.99
    • US$65.99
    • US$139.99
    • US$144.99