Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Bardzo podobał mi się ten zegarek. Wygląda na to, że jest dobrze. Materiał korpusu jest podobny do węgla, masa jest bardzo lekka. Pasek z miękkiego silikonu. Wszystkie pomiary są sprawne. Temperatura pokazuje jak na urządzeniach bezkontaktowych. Firmware w wersji 1.6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Jest wygodny w użyciu, wszystkie funkcje działają; godzina, która spełniła moje oczekiwania, dość dobra, cena / wydajność produkt... Tureckie menu zapewnia dużą wygodę, polecam tym, którzy myślą o zakupie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Zegarek wystarczy na tydzień użytkowania, przynajmniej w moim stylu. Posiada również funkcję telefoniczną i obsługę książki telefonicznej. Ogólnie za cenę, dobra cena!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Dobry inteligentny zegarek z tanią ceną ( Flash deal ) wszystkie funkcje działają dobrze, oczywiście jestem bardzo szczęśliwy, aby go nosić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Produk diterima dalam kondisi yang baik dan datang lebih cepat dari perkiraan. kualitas lumayan untuk produk yang didapat dengan harga promo sangat murah :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    ZA
    23/04/2022

    Otrzymaliśmy poprawnie, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Dobry produkt i w rekordowym czasie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Doskonale! przybył wcześniej niż oznaczono. Zegarek jest bardzo ładny i spełnia opisane cechy. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo szybka dostawa, 1 tydzień wcześniej niż data dostawy. Ładny produkt, wysoka jakość. Odwdzięczam się!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    5*"pyszne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$58.99
    • US$56.99
    • US$79.99
    • US$129.99