Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Otrzymałem produkt w ciągu dwóch tygodni. Jeśli kupujesz go bezpośrednio przez ładunek, Aras będzie mógł go szybciej zdobyć z ładunkiem. Zapłaciłem dodatkowe 18 TL za zaproszenie z PTT, ale teraz ubiegam się o zwrot pieniędzy. Zegarek jest bardzo dobra jakość ekranu jest całkiem dobra. Nie daj się oskubać z tureckich stron handlowych i nie przywieź go tu bezpiecznie. I nie bój się celników. Mogę szczegółowo wyjaśnić tym, którzy nie rozumieją, jak to zrobić, włączając w to odprawę celną podczas zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Świetny zegarek działa jako monitor zdrowia i monitoruje formę fizyczną, a dodatkowo daje wiele specjalnych zalet, gdy jest podłączony do smartfona, a jego nowoczesny i sportowy design ma wpływ na czas, aby go używać i oczywiście jego cena jest tani tylko brak GPS, aby być idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Very impressed with this watch. Having owned and I watch this has a much better battery been wearing it for 5 days and it still has half battery!! I think that's pretty cool. step counter works great. It has different faces. It arrived quickly with in 1 week.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Działa dobrze od kilku tygodni. Ładowanie baterii po 4-7 dniach. Zależy, jak często korzystasz z wyświetlacza. Bardzo dobre i dokładne działanie Straży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Produkty są w dobrym stanie w dniu dostawy, dostawa była wcześniej niż oczekiwana data dostawy. Dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dostałem, naładowałem, włożyłem i po kilku godzinach ekran przestał działać. Nie mogę go odesłać bc Nie mam sposobu, aby usunąć moje dane z niego teraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Cześć, dostałem zegarek jest idealny ale mam problem z ładowarką magnetyczną stopił się podczas ładowania. Spójrz na zdjęcie jest bezużyteczny bez ładowarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dziękuję bardzo, produkt jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Polecam Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dobry, elegancki i stylowy, podoba mi się, wygląda drogi 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft12 278
    • Ft8 627
    • Ft15 266
    • Ft5 640
    • Ft11 946
    • Ft13 274
    • Ft7 963
    • Ft16 029
    • Ft21 954