Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(337)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(337)
    • 5 Star(312)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Niewiarygodna szybka dostawa! W zaledwie 9 dni z Chin do Grecji! Senbono S30 jest tanim smartwatchem i nie można się po nim spodziewać zbyt wiele. Nie mniej, jest to piękny zegarek, to meurmenty o HR (bicie serca) i Steps, są całkiem dobre (blisko być dokładne) i cały pakiet jest wart (poniżej 20 €) ceny. Bateria wydaje się być wystarczająco silna, aby utrzymać ją włączoną i połączyć się przez Bluetooth z moją komórką około 4 lub 5 dni, z HR zawsze włączonym. F-Fit App, może być lepsza, z większą ilością zegarków. Ma ich około 24, ale tylko 2 lub 3 są interesujące, przynajmniej dla mnie. Εμφανίζει και ελληνικά μηνύματα Polecam go komuś, kto nie dba o dokładność ekstrem i mylące menu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dziękuję bardzo za ten wspaniały produkt. Szybka dostawa do Turcji-Stambułu za 10 dni. Zapłaciłem 16.32 podatek tureckiemu rządowi. Mogę powiedzieć, że Åt ma podstawowe menu i można łatwo kontrolować zegarek.Kiedy próbowałem połączyć mój telefon przez 'f fit', który jest specjalną apką android, stanąłem przed wieloma promem połączenia, ale ı zrobił na końcu. Myślę, że problem był związany z apką. Po połączeniu ı zmienił tapetę przez aplikację, ıt jest bardzo ładnym elementem. Przy okazji, wybrałem powiadomienia z aplikacji, ale ı nie może czytać powiadomień wydaje się, że jest wiadomość od x osoby i nie można zobaczyć szczegółów. Podsumowując, nie ma wątpliwości, że nie można ocenić za pomocą innych inteligentnych zegarków, takich jak xiomi samsung itp, Ale jest w porządku do codziennego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przybyło szybciej, daj mu, że myślisz, że paczka porcelany przybędzie. Zegarek spełnia wszystkie opisane funkcje bardzo dobrze. Ładuje naprawdę dobrze i czuje się komfortowo. Myślałem, że to będzie metalowe podwozie, ale jest plastikowe, ale za tę cenę to dobra rzecz. Jestem zadowolony z zakupu:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    keliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakelia keliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakelia keliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakelia keliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakelia keliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakeliakelia66

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Dziękuję bardzo za usługę 👍 Gotowy do użycia. Bardzo lekki ciężar. Przenosi się przyjemnie. Ma tylko dwa różne projekty tarcz do wyboru (cyfrowy i analogowy) Najpierw test i dać bardziej dokładną ocenę. Usługa logistyczna Hermes Niemcy-Niezawodny i profesjonalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Wydaje się nie chińska jakość i ma wygląd wyświetlanych zdjęć, jest nadal wysyłany. Zainstalowałem już aplikację i ją zsynchronizowałem, ale jeśli klika, to nic nie mogę zrobić. Tylko dołączony nadgarstek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Wątpię, żeby produkt był tani, ale jest stabilny. To jest dobre w tej cenie. Uwielbiam sznurek. Nie poci się. Możesz nawet umieścić swoje zdjęcie na ekranie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Super szybka dostawa, dobry smartwatch, bardzo dobry ekran nawet w świetle dziennym. Niezbyt ciężkie, ale za cenę 5* dobre APP. Tylko nie tak dobrze, musisz zawsze iść do wiadomości, aby przeczytać. Jeśli u Dotknąć dochodu msg to dosent Otwórz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Podoba mi się lekkość i sposób pracy - zrobione tarcze. Ma wszystko, a pomiar ciśnienia krwi jest realistyczny. Plastikowa walizka, ale jej nie zauważasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka dotarła na czas. Zegarek jest bardzo ładny i łatwy aplikacja jest prosta prawda Używam go tylko od 2 tygodni nie mam doświadczenia, ale jak na razie działa prawidłowo. Myślę, że jest dobry pod względem wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 431
    • Ft15 485
    • Ft10 219
    • Ft8 670
    • Ft15 485
    • Ft16 259
    • Ft9 289
    • Ft8 360
    • Ft5 572
    • Ft8 050