Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(371)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(371)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2020

    Kupiłem ten zegarek, bo to pierwszy smartwatch w historii, który wygląda jak normalni mężczyźni, a nie dla 2% populacji. Po pierwsze - jest tak lekki, że pasek to jakiś rodzaj silikonu, który jest elastyczny jak cholera, nadal trzyma się świetnie. Połączenie z moim Asusem ZenFone 6 było szybkie i niesamowita aplikacja (nazwana na Zepp) pozwoliła mi szybko go ustawić. Po kilku aktualizacjach oblicza kroki tak, jak powinno. Pomiar rytmu serca jest czasami niedokładny, zalecam dokręcić trochę paska. Niestety, oryginalna aplikacja ma brzydkie twarze zegarków dostępne, ale aplikacja o nazwie amazfaces rozwiązuje problem. Podoba mi się funkcja latarki, jakbyś miał pipboya od opadnięcia. Ciągle podłączam go do telefonu i ładuję co dwa tygodnie. Akumulator wytrzyma trzy tygodnie normalnego użytkowania. Są pewne drobne problemy, które chciałbym rozwiązać, ale ogólnie jestem z nich zadowolony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Setko w porządku. Patrz na miłe zaskoczenie. Lahucke, pasek, który nie jest agresywny dla skóry, escutocna wytrzymałość.. 8 dni od pełnego ładowania-każdego dnia ok.7 godzin. Ewentualnie, przez bt.. Bez GPS, tętno bez przerwy. 65%... este pokazuje... Oczywiście pierwsze dwa dni były dłuższe... Zakładanie i poznanie... Więc dadzą im 20 dni wolnego... Piękny projekt i kolor... Gdyby nie święta, byliby szybsi. Czeski na warcie. Dokładnie tętno, sen. Kroki itd. Przyjazne środowisko apl. Zepp, trochę skomplikowane zmiany w języku i funkcjonalności diakrytyki poprzez włoski i czeski.. ale spoko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    I bought 4 pieces. For myself and my colleagues. Watches great. The only drawback is the very long delivery time of 27 days to Poland. Ordered from GWTR warehouse and was supposed to be direct shipping, and it went via Hong Kong. This is my second TRex order. Before that, I bought for my brother and his friends. I recommend and greet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    ....το ρολόι με πρώτη ματιά είναι καταπληκτικό!!! όμορφο ,μοναδική σχεδίαση,πολλούς χειρισμούς και ενδείξεις.... είναι η πρώτη φόρτιση...και δεν έχω σωστά συμπεράσματα για την αυτονομία της μπαταρίας...με άρεσε!!! πολύ γρήγορη αποστολή 12 ημέρες.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Był mile zaskoczony jakością i elegancją Amazfit T-Rex. Tego się spodziewałem i polecam produkt. Łatwy do dopasowania i aktualizacji, użyję go jako głównego zegarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wszystko jest idealne w porządku dziękuję bardzo!!! Smartwatch jest świetny w pełni funkcjonalny bateria jest bestią i przyszedł naprawdę szybko!! Jakieś dwa tygodnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dobra bransoletka fitness. Dostawa 2 tygodnie. Trwały plastik. Ładna szklanka, możliwość umieszczenia tarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Ήρθε αρκετά σύντομα, 6 μέρες. Κάνει αυτά που υπόσχεται. Η επιλογή μου είναι κυρίως για την αντοχή του. Η τελευταία αναβάθμιση με ελληνικούς χαρακτήρες. Αρκετές λειτουργίες για μέσω χρήστη. Το Σ/Κ θα δοκιμάσω σε ανοιχτή θάλασσα, ένα ντους έκανε πάντως. Αυτά για πρώτη μέρα.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dostawa trwała prawie miesiąc, ale zamówienie było spakowane idealnie i całkowicie nieuszkodzone. Sam zegarek działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć (cholernie COVID, spieprzyłeś usługi kurierskie), ale w końcu tu jest! Dobrze zapakowane, bez wad. Naprawdę ładny, inteligentny zegarek, z poczuciem ciężkiego zegarka, ale bez wagi. Tętno wydaje się działać w porządku (nie próbowałem jeszcze na treningu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 738
    • Ft16 527
    • Ft30 123
    • Ft22 424
    • Ft7 586
    • Ft26 776
    • Ft5 429
    • Ft5 748
    • Ft57 246
    • Ft9 065
    • Ft11 819
    • Ft57 815
    • Ft56 902
    • Ft9 035
    • Ft20 385
    • Ft26 779
    • Ft9 768
    • Ft27 135