Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2021

    Wszystko było w porządku, z bateriami i certyfikatami, nie byłem opodatkowany i dostawa była dość szybka, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jest przed czasem i działa idealnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Produkt był bardzo dobrze zapakowany, ze wszystkich elementów łącznie z bateriami. W każdym razie, działa idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Dobrze zapakowany produkt, działa doskonale, przyszedł z bateriami jest już w mojej sprawie! Za dużo góry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Nie wiem, czy ta ocena jest dobra dla produktu, czy tylko dla sklepu. Faktem jest, że jeśli zdecydujesz się kupić w tym sklepie, wiedz, że pudełko i „papiery" które wchodzą do środka wyglądają oryginalnie, ale to wszystko. Akumulatory nie idą w parze, tak samo jak ramka, która powstrzymuje produkt przed kołysaniem się w pudełku, wierzcie, jeśli chcecie. Skoro nie mam źródła, nie mogę go teraz przetestować, bo nie mam też baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Produkt top, ale wydaje się, że został naruszony i brakuje baterii, uczę się go dotykać tutaj, ale ponieważ już się nim cieszę, polecam i każdemu z Brazylii mój nie był opodatkowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Właśnie otrzymałem B1 4 zoom nie mogę się doczekać użycia z moimi interesującymi efektami basu sprawiają, że mój bas brzmi wszechstronnie i funkcje takie jak bębny i looper dobre do ćwiczeń piosenki Uczymy się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dotarł w 15 dni, w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Super zawartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 001
    • Ft4 367
    • Ft7 611
    • Ft8 337
    • Ft3 639
    • Ft2 910
    • Ft4 730
    • Ft4 367
    • Ft5 095
    • Ft6 915