Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good tool(109)
  • good quality(46)
  • good price(27)
  • easy to use(18)
  • fast delivery(5)
  • Wszystkie recenzje(841)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(841)
    • 5 Star(797)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-26 10:38:24

    Super tool.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-20 15:58:42

    This Upgraded Version of Multifunctional Automatic Cable Wire Stripper is really a great tool ... Order shipping and delivery from EU store is really fast ... and convinient ... The tool is already tested on the job and it works just PERFECT !!! Very SATISFIED ! Recommended !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-16 07:59:13

    very easy to use. Tested with different wires and the results are ... incredible. I highly recommend

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-14 13:50:36

    Buena herramienta y muy útil.aunque tardo' 4 meses en llegar

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-28 11:51:06

    ottimo prodotto, arrivato puntuale, buona la regolazione del grip sul filo e molto comoda la regolazione della misura da spelare, lo consiglio

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-01 11:19:32

    Product received in reasonable time frame, around one month. Seems of good quality but not tested yet.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-12 05:35:14

    Very good product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-11 04:26:38

    I got it in 3 week. Very good value for money. Massive piece. I'm happy with it. I strongly recommend. 3 hét alatt kaptam meg. Kiváló minőségű, szépen, megbízhatóan blankol és éles a vágórész. Részemről ajánlott.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 106  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>