Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-23 15:01:25

    Alles super geklappt Top Artikel Preis Leistung OK Versand sehr schnell gerne wieder

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Ключи!

    2017-11-06 02:13:38

    Хороший набор ключей для велосипеда! Только в наличии ключ для трещетки! Хорошее соотношение цена-качество! Быстрая обработка, быстрая доставка! Самый лучший магазин! Спасибо Banggood! Я Вас Люблю Banggood! A good set of keys for the bike! Only available key for ratchet! Good ratio price-quality! Fast processing, fast shipping! The best shop! Thank

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    excelente

    2018-02-23 09:01:49

    excelente calidad y presencia. rápido envío y entrega. tal como en la fotografía. recomiendo a amigos Gracias

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-30 21:50:45

    Ótimo produto. Chegou em 16 dias aqui no RJ. Recomendo.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ótimo

    2019-03-20 19:05:16

    Chegou tudo certinho conforme o pedido, ainda não usei mas parece de boa qualidade as ferramentas.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    chaves de Boa qualidade

    2018-06-27 23:55:07

    chegou antes do tempo estimado satisfeito e recomendo... ainda não testei mas conheço as chaves e sei que é de boa qualidade obrigado.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Just as Ordered.

    2018-04-14 13:15:45

    Nice basic set of bike tools. Surprised with the Workmanship and Quality. Better then was expected. Thank You BangGood !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Vyborne pripravky

    2018-03-11 05:09:08

    Prípravky odporúčam pracuje sa s nimi perfektne rýchlo jednoducho a je to dobrá kvalita. Rýchle doručenie.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    looks nice

    2018-02-04 09:30:25

    Haven't tried it yet but looks good so far. I think the chainsplitter could be a bit weak.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    набор ключей

    2018-01-20 12:04:49

    отличный набор!!! рекомендую!!!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>