Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Works perfectly, better than expected at a great price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Praca bardzo dobra!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Działa idealnie!! Aplikacja bardzo łatwa w użyciu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zamówienie przybyło w doskonałych warunkach i znacznie wcześniej niż przewidywała data dostawy. Doskonała usługa. nie przetestowałem produktu, podam nową ocenę po zainstalowaniu i przetestowaniu kamery bezpieczeństwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Przedmiot został odebrany w odpowiednim czasie. Bardzo dobrze, zmagał się z instalacją, ale wszystko poszło dobrze. Jednak naprawdę zastanawiam się, czy mogę uzyskać alert na mój telefon, albo w formie alarmu lub wiadomości, kiedy Czujnik ruchu jest włączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Absolutnie wspaniały zestaw. Bardzo łatwa instalacja, bardzo kompleksowa instrukcja. Pobrałem aplikację i to było tak łatwe w obsłudze i konfiguracji kamery, i połączenie Wi-Fi. Jakość wideo w dzień/w nocy 👍.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Sprzedawca/Banggood Dziękujemy bardzo za wysłanie zamówionych towarów bez żadnych trudności. Więc otrzymałem ten przedmiot wczoraj. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dobry stosunek jakości do ceny. Detektor ruchu i nagrywanie obrazu działają dobrze. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    la cameta è ben fatta e le immagini di ottima qualità il pannello solare permette di collocarla in posti remoti. molto utile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Produkt otrzymany w idealnym stanie i na czas poinformowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$27.99
    • US$25.55
    • US$159.99
    • US$33.99
    • US$27.99
    • US$63.99
    • US$34.99
    • US$17.96
    • US$46.19