Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.79 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-11 12:10:31

    perfeito😍 mais uma compra concluída, excelente atendimento, Ukulele de boa qualidade. #Bangood recomendo! top

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-04 22:39:56

    Un producto muy bueno, llegó en buen estado, me gusta 😍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-13 14:16:51

    Items received. The one ukulele was not as the picture. I ordered two different ones (with different prices) and got two of the same ukuleles (of the cheaper price ones). But they are still beautiful and I am happy about the fast delivery.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-01 01:56:41

    sound good and good sound

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-10 03:40:32

    very happy with purchase

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-13 14:17:32

    Thank you. Item as described.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Уже 2 купил

    2018-04-09 03:16:02

    Хорошее качество и повторяемость изделий на инструментах после небольшой доработки вполне можно играть и звучит на уровне инструментов за 5-7к (Москва). Есть несколько мелких косметических дефектов но их тоже можно убрать при желании. По соотношению цена/качество - это лучший

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Неплохое укулеле

    2018-03-15 02:49:18

    В описании не указано что это ФАНЕРА красного дерева. Гриф из массива (склеен из 3 частей). В целом сделано все аккуратно но есть в некоторых местах небольшие сколы струнодержатель (бридж) у меня приклеен не очень хорошо но он держится на штифтах за деку поэтому думаю не отвалится.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    bel aspect et sonne bien !

    2018-06-20 10:57:19

    La finission est fort correcte, beau bois. Il sonne bien. Seules les clefs paraissent un peu fragiles. Et c'est en toute confiance que je viens d'acheter le ténor de la même gamme !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    good instrument.

    2018-10-24 03:56:37

    Nice, and good instrument.

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>