Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Zegar naprawdę mnie ucieszył! Zdali wszystkie moje czeki i nie złamali, co mam na myśli!!! Miałem 3-dniowy maraton, a mianowicie 3 dni spędzaliśmy czas w wannie. (Nie zdjąłem ich, nawet w nich parowałem, sam kąpałem się, nurkowałem) Również eksperymentował ciśnienie i serce i tlen prosto w wannie!!! Więc przyjaciele szczerze radzę każdemu, kto chce solidnego zegarka, to oni! Pasek jest wygodny, a zegarek siedzi wygodnie!!! Jestem zadowolony i bateria 4 -5 dni w aktywnym użyciu!!! Doradzam wszystkim!!! Przyjaciele życzą wszystkim szczęścia!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Szybka dostawa, działa bardzo dobrze, baterię musi być obciążenie po 3 tygodniu co jest bardzo dobre. Mam wiele innych zegarków, ale to mój ulubiony. I ładny telefon-aplikacja. Kup ten zegarek, 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Mój zegarek się zepsuł. Kontrola serca. Próbowałem kilku prób przystosowań. Koniec z regularnością.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko. Zajęło to 15 dni. Doskonała jasność, miła i wygodna bransoletka. Wkrótce test z GPS.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Italo00
    BR
    17/01/2021

    Świetny zegarek, bardzo łatwy w obsłudze, dobre funkcje, ale może mieć trochę pamięci do umieszczania piosenek i pobierania przez bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Piszę recenzję bardzo szybko

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Otrzymałem telefony, e-maile i SMS-y do wiadomości, i dostaję je w zdrowy sposób. Czujnik licznika jest zepsuty, odczyt ciśnienia krwi jest bliski, analiza snu wygląda dobrze. Wygląda na to, że ma 50% opłaty w 3 dni z otwartymi czujnikami, i będzie naładowany przez 1 tydzień. Idealny produkt do wydajności cenowej jest preferowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Ma ładny dotyk i na razie mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo mi miło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dostałem wczoraj. Próbowałem z nim spać, żeby zobaczyć wyniki snu, ale rano ekran był cały czarny i żaden z przycisków nie działał. Dawała tylko oznaki życia, gdy podłączyłem go do ładowarki. To będzie druga noc. Zobaczmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 758
    • Ft14 365
    • Ft11 150
    • Ft12 209
    • Ft9 156
    • Ft8 851
    • Ft7 153
    • Ft14 627
    • Ft28 586
    • Ft15 262
    • Ft14 801
    • Ft18 789
    • Ft11 736
    • Ft13 583
    • Ft21 292
    • Ft16 743
    • Ft12 209
    • Ft54 952