Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    To jest prawdziwy damski zegarek. Aplikację można zainstalować szybko. Możesz zainstalować dodatkowe pokrętło z aplikacji, ale tylko jeden na raz. Mam nadzieję, że nie będę rozczarowany na dłuższą metę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Szybko dostarczona, do Serres za 2 tygodnie. Dziękuję bardzo Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Miły 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Miłe i piękne!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    To jest stosunek jakości do ceny, jeśli masz go z wielkim rabatem, jak powyżej 60%, w przeciwnym razie za pełną cenę nie jest odnawiany, ponieważ znajdziesz lepszy smartwatch tam. Akumulator bardzo szybko się wyczerpuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Ordered to my 11 years old daughter. It's perfect fit on her small arm. It knows everything what the bigger brands and more. Really, I was totally shocked, how awesome is this little watch. Definitely worth the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Całkiem nieźle, jak na swój wiek. Wyraźny i bardzo dobrze odpowiedział ekran. Bateria jest przeciętna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Inteligentne zegarki, które dostałem, działały idealnie od pierwszej chwili, gdy przyszedł. To już trzeci, z tej samej firmy i bardzo się cieszę, że działają idealnie. To jest prezent dla mojej żony.. Dziękuję Banggood ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Λίγο τσαλακωμενη συσκευασία,ελπίζω όλα να πάνε καλα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$58.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$39.99
    • US$31.99
    • US$75.18