Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2020

    Dobry zegarek, ale miał promocję, że jeśli kupienie smartwatcha wygra Band, ale Band postawił chiński magazyn, ale nie przyszedł, poza tym był dobrze zapakowany i działa dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Jest trochę większy niż smartband ale mniejszy niż smartwatch. Ładowanie urządzenia jest rewelacyjne. Żadnych kabli. Złącze USB jest łącznikiem paska. Proste i funkcjonalne. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Doskonały w porównaniu z życzeniem, ale bateria jest słaba i trochę mała, ogólnie akceptowalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Co mogę powiedzieć o zegarku? Powiedziałbym, że dziecka. Proste z przyciskiem dotykowym na dole. Sporo miejsca. Trzymam go na drugie lato! Po polu granicznym, z którym pomiary są różne... Podejmuję więcej kroków! Lol. Porównuję to do 10 dolców, więc coś tu mówi. Aplikacja jest trochę za niska. Oświetlenie na słońcu nie widać. Nie inwestuj w to. Za więcej niż trzeba, napij się! Dobre opakowanie odnosi się do wyższego poziomu. Wreszcie, myślę, że jego marka uczyni ją silną, pomimo pełnego plastiku. W każdym razie, podobało mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    I am very satisfied, it is very cheap, simple, very easy to use! The bracelet is soft and does not loosen easily, due to the design. The charger in the watch body prevents the accumulation of dust and dirt. It assists in the practice of exercises (I do walking and running, and soon cycling). I am 1.85m tall (almost 6 feet), the bracelet fit perfectly, missing a hole for the maximum, see photo. I think for men a little bigger you need a bigger bracelet. In times of pandemic, the oxygen meter can save your life! Great for everyday use and gift giving. Well-made packaging, arrived well ahead of schedule (I recommend not using free shipping, it may take months!). Thanks, Zeblaze and Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Spotyka zegar z opisem i funkcjami. To dwa rozkazy, które wydałem. Cieszę się, że jestem moim pierwszym zegarkiem. Teraz ciesz się wszystkimi funkcjami i chętni do testowania odporności na wodę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Ótimo pruduto chegou antes de um mês ótimo aplicativo banggood super recomendo só compro com esse app

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Z wielką nadzieją, że będę moim pierwszym zegarkiem, chętnie skorzystam ze wszystkich opisanych funkcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetny produkt, był dobrze zapakowany bezpiecznie, wszystko w porządku łącząc dobrze dobrej jakości ekran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,878
    • Ft4,971
    • Ft16,863
    • Ft9,013
    • Ft7,312
    • Ft16,135
    • Ft7,458
    • Ft21,650
    • Ft11,189
    • Ft22,260
    • Ft12,650
    • Ft9,324
    • Ft5,904
    • Ft9,896
    • Ft6,215
    • Ft24,840
    • Ft9,324
    • Ft6,215