Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2022

    OK no non OK Jdkfk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Szybko się tu dostał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    .. To przyszedł szybko i bez uszkodzeń ze względu na dobre opakowanie!! ..za jego pieniądze raczej uczciwy zakup.. .. szybkie łącze do aplikacji .. Bateria działa dobrze od tygodnia. Z pełnym uzyciem!!!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Produkt dotarł w ramach oczekiwanego, eh wszystko, jak na ogłoszenie, nie byłem opodatkowany. Teraz jest użyć i udowodnić korzyści.Polecam produkt i sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Oryginalny produkt i ze spektakularnym dźwiękiem wyjściowym. Możesz kupić bez obawy, że będziesz szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Bardziej niż ja, z wyjątkiem. Dzięki, Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2023

    ZAMÓWIŁEM TO NA 14-1-23 I OTRZYMAŁEM TO NA 31-1-23 BRAVO YOU BARDZO DOBRY !!!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2023

    Najlepsza dostawa i obsługa! Jeszcze go nie testowałem, ale przyszedł dobrze zapakowany i wszystko zgodnie z zamówieniem. Możesz zaufać chłopakom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Moje zamówienie dotarło bezproblemowo. Ale nadal nie ma wsparcia z języka tureckiego. Należy to rozwiązać jak najszybciej. Ponieważ jest wskazane, że będzie wsparcie językowe. Menu urządzenia nie jest bardzo płynne. Ale ich funkcje są powyżej średniej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2023

    Zegarek jest super .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.99
    • US$36.45
    • US$104.99
    • US$84.99
    • US$17.99
    • US$54.99
    • US$40.99
    • US$40.44
    • US$68.99
    • US$37.99
    • US$39.99
    • US$23.99
    • US$34.38
    • US$36.99
    • US$35.99
    • US$65.54
    • US$27.99
    • US$33.99