Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 03/02/2021

    Świetny produkt, przywieziony z klejonymi fokami. Doskonale łączy się z pilotem. Doskonała pieczęć telefonu komórkowego. Super polecam. (tłumaczone)

    Komentarze
  • 26/06/2020

    Bardzo mi się podobają, w opakowaniu są naklejki z pianką. Mogę zmieścić jedenplus 6 z oryginalnym przypadkiem. Zaoszczędzi trochę czasu.

    Komentarze
  • 06/07/2020

    Dzięki Banggood, ☺

    Komentarze
  • 03/10/2020

    Pozycja wg opisu, jeszcze nie zbadana

    Komentarze
  • 02/09/2020

    Otrzymano

    Komentarze
  • 12/08/2020

    Musi mieć coś do pilota Mavic mini. Ułatwił połączenie.

    Komentarze
  • 31/08/2020

    Te elementy trzymają mój smartfon bardziej bezpiecznie w sterowniku. Mój telefon jest dość śliski bez przykrywki i nie trzymał się dobrze podczas użytkowania.

    Komentarze
  • 14/08/2020

    Bardzo ładny dodatek do użytkowania z telefonem bez zdejmowania walizki. Dostarczany z 2 par lepki pianki do grubości futerału telefonu. Pasują one stałe na sterowniku i nie zmieniają ustawienia, oryginalny kabel danych nadal może być używany. Dobry zakup.

    Komentarze
  • 20/06/2020

    Top Note 10 z zderzakiem ze spigen pasuje bez żadnych problemów i są również gumowe podkładki dostarczane do zmniejszenia nagrania nieco dla mniejszych telefonów komórkowych.

    Komentarze
  • 05/03/2021

    Produkt przydatny, wyposażony w gumowe kleje (nie do uszkodzenia osłony telefonu). Dostarczone w 9 dni, zamiast spodziewanych 23.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,041
    • Ft1,436
    • Ft5,753
    • Ft2,875
    • Ft4,602
    • Ft3,163
    • Ft2,875
    • Ft4,602
    • Ft2,875
    • Ft2,875
    • Ft25,610
    • Ft2,012
    • Ft6,041
    • Ft2,012
    • Ft5,177
    • Ft6,904
    • Ft3,738
    • Ft3,738