Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 16/09/2019

    the product is nice but in the photos they showed that charging stand but it didn't came

    Komentarze
  • 17/05/2019

    Hi, I got the item. But miss therer the deck charger for one of them. See the picture.

    Komentarze
  • 18/11/2020

    Mam parę Баофенгуów UV-5R dla żony. Naprawdę lubiła ergonomię. Doskonała jakość dźwięku. Początkowo jest szyte na chińskich częstotliwościach w regionie preambuły 450MHz, te częstotliwości w Rosji są zabronione dla cywilnych, konieczne jest zszycie. Zrobiłem to pierwszy raz, nie ma problemu. Polecam!

    Komentarze
  • 04/07/2018

    Брал для жены. Очень простое управление. Даже при редком использовании не забудешь как пользоваться. Очень удобно, что можно заряжать через кабель мини-USB. Можно зарядить от любого зарядника, в том числе и в автомобиле. Качество приема/передачи достойное, маленькая, легкая, красивая. И что не маловажно - дешевая. То что нужно программировать с компьютера недостатком не считаю, у меня все станции так программируются. Зато могу перестроить ее в любой гражданский диапазон (LPD/PMR/GPRS), если нужно ехать в другую страну.

    Komentarze
  • 07/05/2018

    I bought it for my parents. They can talk and don’t bother about the telephone. It can be hanged in a neck or just clip it on the belt. The batteries a kinda’ cell phone battery so it last long. Absolute good value for the money

    Komentarze
  • 07/08/2018

    This is a nice product , it's easy to use. The quality worth the money I would recommend this product to all. I think I will order more real soon.

    Komentarze
  • 30/06/2018

    Nice and simple devices, useful, with an acceptable range of a few hundred metres in low rise urban environment

    Komentarze
  • 02/04/2018

    ótimo aparelho funciona muito bem

    Komentarze (1)
  • 25/03/2018

    This is a nice product , it works real fine and quality seems OK I can recommend this product. I have used it several times and its easy to use.

    Komentarze
  • 14/12/2019

    Good product

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft5,465
    • Ft8,631
    • Ft6,328
    • Ft8,729
    • Ft4,415
    • Ft7,192
    • Ft15,825
    • Ft7,192
    • Ft2,299
    • Ft10,357
    • Ft6,328
    • Ft5,465
    • Ft10,933
    • Ft10,357
    • Ft9,206
    • Ft5,465
    • Ft9,494
    • Ft11,221